Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Максималната резолуција на видеото е 2160p, само тоа објаснував.Ај вака, имаш 4K монитор, или 1440p, или јас погрешно сум те разбрал?
Па јас сум подготвен за било која од овие да се одлучам затоа прашав која мислите дека е најдобра од дадените и зошто.Инаку од овие што се понудените најскапата е 7500 и подготвен сум да одвојам добра сума за добра графичка.
Според тебе да се одлучам за една од овие две? Досега има користено и Nvidia и Ati но искрено повеќе мерак ми прави првата.Тука некаде се GTX 650 Ti и R7 260X, во некои игри едната маргинално подобра во други другата.
Еве на хартија статистички.
Прегледај го приврзокот 87384
Дечки ми откажа графичката на лаптопот.Се работи за nVidia GeForce 9300M G 256MB.Дали се исплати воопшто да барам нова и колку би чинела ако се наоѓа?Конфигурацијата му е следна: Intel C2Duo 2.00 GHz, 3GB RAM, 250HDD тоа е основното.
Обрати се во к2лаптоп http://www.k2laptop.com/, дечките се профи. Кажи дека си од форум, ќе ти дадат попуст нештоРаботава ми стана итна па морам да се цитирамАко знае некој нека каже