Купи рози и искини ги листовите? Или вештачки сакаш?Kade ima listovi od roza da se kupat?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купи рози и искини ги листовите? Или вештачки сакаш?Kade ima listovi od roza da se kupat?
![]()
Купи рози и искини ги листовите? Или вештачки сакаш?
Купи вештачки рози и искини ги листовитеVeshtacki sakam
околу стотка, во аптеки треба да ги имаCena odprilika za earplugs (makedonski?) za spienje vo Sk?
Ми треба да се јавам од некаде во една служба во Австралија. Работат уште оние телефоните, плавите во поштите? Или од каде можам да го сторам тоа најефтино?
Мислам по пошти има телефони за јавување, барем пред извесно време кога плаќав сметка имашеНе знаете никое место кај што нудат интернационални повици?!?
Пред некоја година имаше картички за интернационални разговори. Со нив се јавуваш од дома, од фиксен, внесуваш некаков код, ако добро се сеќавам. Ги имаше по трафиките. Сега немам видено одамна. На самата картичка имаше упатство како се користи. Чинеа не повеќе од 500 денари.Не знаете никое место кај што нудат интернационални повици?!?
Sport Vision(Kids)-продавница до Sport Vision во City Mall, гледав пред една недела за внука ми патики и имаше вакви со сиво розеви мислам.
Купи вештачки рози и искини ги листовитеСе зезам, мислам дека имам гледано во Џамбо, а го најдов и ова.