Денешните мажи...

Брату оти така збориш глупости? Па да му се невиди жени се, такви треба да бидат, убави, згодни,воображени. Шо толку ти смета? Не си размислил дека ако една, две, три, пет, десет те одбиле може не е до девојките, може у тебе е проблемот ;)?
Иначе факт е дека јас и 90% од нашава генерација не се мажи ко што биле нашите дедовци кој сака нека се мава у груди, факт е дека сме мазни. Али ни жениве не се жени ко што биле нашите баби, а и нетреба да бидат. Ш;)о е вистинска жена за тебе? На рука да пере? Да меси леб од 5 сабајле, дур ти цепиш дрва? Дај врати се у реалност, за секое лонче има капаче, ти можда на погрешно место бараш.

ПС. Ноу хард филингс:icon_mrgr:
Жените требало да бидат вообразени?:cautious:Дај објасни зошто жените треба да се вообразени ,жити се.

Последно уредено:
Жените требало да бидат вообразени?:cautious:Дај објасни зошто жените треба да се вообразени ,жити се.
за ко ќе ги клецаш да имаш чувство дека си се качил на монт еверест.

Иначе факт е дека јас и 90% од нашава генерација не се мажи ко што биле нашите дедовци кој сака нека се мава у груди, факт е дека сме мазни. Али ни жениве не се жени ко што биле нашите баби, а и нетреба да бидат
Се слагам со ова!
вие денешниве мажи сте помазни, понежни и имате поубави газиња и нозе од жените во наше време

Колку да нејќев да се умешам во темава,ама морам да иксритикувам и 80 посто од жените,зашто се понашаат ко недостижни а после кукаат,биле сами,немало мажи,ко пички се понашаат ,немаат храброст,вака или онака па жени или девојки како сакаш ,неможе бе да има мажи,кои имале неколку пати негативно искуство од жени кои им се испонашале ко незаинтересирани за флерт или слично,нема насмевка на жените,ај да почнам од старт еве,во дискотека запознавам просечно пиче,и на цигарче ова она,она после 10 мин им кажува на другарките оној ама ме замара и ред други работи......,и ја после да и отидам на нејзе да и побарам број треба!?,да и кажам ај да се видиме на кафе или слично.....е после немало, епа немало бе кога просечна пичка глуми Шакира,и тоа така си е консатно со години .....Нема ни да има мажи се додека нема жени....жени кој знаат како со мажи.

Ок ајде, има малце логика што си пишал, друго е глупост.
Да имало насмевка на жените? :pos::pos:
Абе, насмевка. Да не треба јас по цел ден да изигравам дека се ми е ок и на секоја будала да се смеам?
Не е воопшто тешко да насмееш женско бе. Плус ако го направиш тоа неколку пати, веќе имаш многу голем плус. Жените сакаат да се смеат, али ти ако си скроз намуртен околу нив, и имаш предрасуди за секоја која ќе ја видиш, тоа не го сакаат. ;)

Се слагам со ова!
вие денешниве мажи сте помазни, понежни и имате поубави газиња и нозе од жените во наше време
:cuc:

Тие денешни „мажи“ или мнозинството пошо реално не можам ја да ги сварам, а не пак да бидам дел од нив. Кај ви е машкоста бре луѓе? Сериозно, што носите меѓу нозе?
Од револт носам брада (а и ми стои :D ) ама целава, хм американизација на населениево, диктатурата на западната култура каде одамна се изгубиле некој вредности е лоша работа.

Најстрашното: денешниве жени се палат на такви мажи...
И филмов со теретаниве одамна што владее ме потсеќа на убер дизелаши. Ама скроз, разбирам теретана да се средиш, ама да шеташ наоколу и да прчиш бицепс не разбирам. Ау да, и колку кила лупаш на бенч. Од тогаш добив алергија на теретани, скапи одела, кошули и слично.
Ова од физички аспект... Да не прам муабет за карактер, каде се изгледа ко испрани мозоци и поврзани на нешто Matrix-like сите се исти, се ископирано од некој драјв каде што драјверите се исти, навиките исти, вкусот ист... Па досадно е.

Е сеа, уште по горчливата вистина, пошо се сметам како поразличен од тие, раката ми страдаше долго време...

Ок ајде, има малце логика што си пишал, друго е глупост.
Да имало насмевка на жените? :pos::pos:
Абе, насмевка. Да не треба јас по цел ден да изигравам дека се ми е ок и на секоја будала да се смеам?
Не е воопшто тешко да насмееш женско бе. Плус ако го направиш тоа неколку пати, веќе имаш многу голем плус. Жените сакаат да се смеат, али ти ако си скроз намуртен околу нив, и имаш предрасуди за секоја која ќе ја видиш, тоа не го сакаат. ;)

Ајде давај примери , да знаеме ... да не испадне не вака не така не не овака... Ми се чини си играш мајтап со нас машките ...:vozbud:

Јас не гледам разлика дека нешто е сменето во врска со приоѓањето, ми се пуштале и сеа ми се пуштаат без проблем, сакаат муабет да направат и искрено повеќето се супер,ми приоѓаат на другарска база со супер муаебет. Не е вистина дека се посрамежливи, поповлечени или немаат храброст. Ако сакаат ќе ти се приближат,ако нејќат нема... Нема правила.
И кој вели дека треба вечерта на 10 да им праи муабет, баш ми се свиѓаат оние опуштени кои бираат и не се пуштаат на све женско што шета....
Можеби тоа дека се на дистанца као, го измислуваат девојки кои лудуваат по некои дечки а овие не ги есапат, и на крај краева ако на некоја толку и се свиѓа некој нека започне муабет со него, нема да се сруши светот.:)

Se depiliraat, cupaat , onie narcisticki nastroeni pederi odnosno " metroseksualci " ili kako i da gi vikaat so se sminkaat i se grizat da bidat obleceni ko madona... a da, so brada nikoj ne gleam , dolga kosa slabo osven na metalcine . A toa deka pola i poveke neznaat da pridat na zensko imam i samo videno kaj nekoj od moine drugari... A zasto e toa taka? Pa zaso koa mu prisol na nekoe devojce , onaka so mu izglealo dobro na prv pogled go izbrukala so nekoi fori kao: " ne zamaraj " "aj trgni mi se" " so ti e be" a ti si sakal da se zapoznaes so nea. Pa posle ke se zalat , kao " lele nema asalno masko" "site se isti" - so site ste bile pa da znaete ? :tapp: Ednostavno se menjaat generaciite i se menja nacinot na zivot. Ama posledno vreme ne ide se kao so treba so pomalive :cautious:

Moeto mislenje za temava - Svatete go kako sakate :rolleyes:

Девојчињата се само за на ФБ. Оди до нив бегаат 4 км од тебе со брзина 200 на час.
Тва е моте мислење..

Се слагам со ова!
халелуја!
Најстрашното: денешниве жени се палат на такви мажи...
се палиме на дотерани убави цивилизирани момци... се согласувам, нема смисла! /сарказам
денешните мажи од австралија,шведска,америка се далеку попривлечни од мажите од гоцевата раса.

се палиме на дотерани убави цивилизирани момци... се согласувам, нема смисла! /сарказам

Indeed сарказмот беше и во постот на чичко Let3.

Убави, цивилизирани, паметни, интелегентни момци, не мора да значи дека се депилирани. Плус, убави, цивилизирани, паметни и интелегентни момци во исто време не одат по калаштури.

just saying

Indeed сарказмот беше и во постот на чичко Let3.
стварно? :eek:
тој можеби бил саркастичен, јас сум сериозна, навистина имаат убави газиња

Убави, цивилизирани, паметни, интелегентни момци, не мора да значи дека се депилирани.
мора, бидејќи јас така ги сакам
ПС. паметни=интелегентни :гик:

стварно? :eek:
тој можеби бил саркастичен, јас сум сериозна, навистина имаат убави газиња

мора, бидејќи јас така ги сакам
ПС. паметни=интелегентни :гик:

п.с. * паметни и интелегентни не е секогаш исто
втора работа, пааа ако интелегентни се тие со кључ од BMW кој татко му му го купил на кој татко му негов му оставил не знам колку пари во наследство, да.
Пошо тие депилирани (глобала) набилдани ау, дечки се претежно толку глупи да мораат да висат по цел ден во теретана за да плеснат нешто. Познавам милион такви ропаци, така да јасно ми е кај води муабетов.

Ако ти е битно дали имаат убави газиња, т.е. сакаш да им го напикаш таму паа не се баш тие мажи за тебе, предај ги на правото место :)

И да, претежно пребаруваат девојки со комплекс на ниска вредност overall, да бил ваков, таков онаков, уствари да го дополни тоа што таа го нема. Да бил повисок, да бил набилдан, да бил депилиран убав или било како. Буквално си барате уште една чивија за да ве доисполни.
Најстрашното е делот кога ќе го направите вашиот навидум совршен избор и кога вашиот избран убавец ќе ве исшутира за 2-3 месеца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom