Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Обрукана е политичката странка зад која Саше ќе одлучи да застани. Во случајов ги брука СДСМ.

Зашо на митинзиве што идат на ТВ, на некои луѓе им се заматени лицата?

Нема врска , ако не кажев зошто бев таму ке мислевте дека лажам или сум некој шпион од власта на форумот тука :D
Де бе па ти, нема потреба да се правдаш нема од шо да се срамиш :D

Зевзекманија добар сеир му удри некни во последната епизода за кампањата. Не знам како се уште опстануваат во етерот.

На Сител кои глупости се кажуваат :ROFLMAO:
За тоа дали си за пратеник или не покажувало дали луѓето ќе ти дале пари на заем :vozbud:
И друга работа, Иванов во наредниот мандат ќе се залагал за развој на земјоделството. И коа се прашуваш како ќе го направи тоа шефот на државата кога нема никакви овластувања во таа сфера, се прашуваш дали може ќе се качи на трактор и ќе им ги ора нивите на земјоделците, они ти кажуваат дека тоа ќе го правел со потпишувањето на указот за прогласување на законите од таа област што ги носи Собранието. И сето ова ќе имаше смисла ако не знаевме колкава е силата на правото на вето... :(

Најсериозно, уште еден пост да видам каде се убедувате кој за каде е и кој како мислел ќе одмарате до после избори.

Моментот е на 1:25 кога газда Стево фрла со гадење 1000ка :)

Мене па ми се гади од вакви ниски фори ама коа има народ што паѓа на нив нормално е овие копуциве да ги праат за да ќарат 2-3 гласа поеќе

Исти кур се и овие другиве, не ми се ни пушта ТВ веќе пошо на 2 минути идат со најави за колку се поштени,вредни и го ценат народот...

get

Утре Курир со наслов, Стево кога ќе порасне сака да биде Бранко. :D И после се чудат како не можат да избегаат од етикетата елитисти...

get

Утре Курир со наслов, Стево кога ќе порасне сака да биде Бранко. :D И после се чудат како не можат да избегаат од етикетата елитисти...
На Брано чејлите се поубави од на Стефчо. :cool:

Моментот е на 1:25 кога газда Стево фрла со гадење 1000ка :)

Какво ТЕЛЕ човече! Јес да само ги подзабриша со ракав(така е зборот) кондурите, ама па не личи за образован човек така да му ги фрли парите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom