Џ
Џонтра Волта
Гостин
Сосема коректен текст, не знам што ве погаѓа толку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сосема коректен текст, не знам што ве погаѓа толку.
Се мислев измеѓу темата на МЗТ и оваа, па ај тука ќе го постирам ова. Колку да го растеретам муабетот за навивачите.
sportmedia.mk/mzt-skopje-i-vardar-naskoro-vo-nov-dom-izgraden-spored-svetski-standardi-fotogalerija/
Се мислев дека ќе ја „склопат“ како Борис Трајковски, со три трибини и еден ебан ѕид, но добро изгледа.
Прегледај го приврзокот 88042
Под трибините што се на сликата ќе имало дополнителни монтажни што ќе бидат до самиот терен како во НБА, демек за ВИП гости.Многу одалечени трибиниве од терен бе
Super sto ke ima sala, no kapacitet trebase da bide barem ist kako vo BT ako ne pogolem![]()
Под трибините што се на сликата ќе имало дополнителни монтажни што ќе бидат до самиот терен како во НБА, демек за ВИП гости.
Навивачката група Комити се појавила многу години подоцна по основањето на клубот Вардар, па затоа и немаат право да го нарекуваат за само нивен клуб, бидејќи бренот Вардар кој е создаван цел век на скопјани и на македонците.