Фан Клуб: Црвена Звезда

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Звезда е многу во плус со доаѓањето на Просинечки.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Звезда-Смедерево 1-0, стрелец Каду од пенал.

У прво полувреме Смедерево играше бункер, кој беше тешко да се пробие, а голот падна после пеналот над Нинков.

Второ полувреме, го спуштивме ритамот, но и покрај тоа можевме да дадеме уште еден гол, ама Нинков беше себичен.

Се на се, сум задоволен како одиграа играчите, посебно Борха, Ади, Ќосиќ, Лазовиќ, а негативен впечаток ми оставија Короман, Каду и Рељиќ.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победа, не бев во можност да ја гледам но според то што можев да прочитам противникот играл бункер така да може да бидеме задоволни.За навијање немам зборови доволно е само да се погледне клипот,а во 66 минута се запали север, СРЕКЕН 66 РОДЕНДЕН ЦРВЕНА ЗВЕЗДО.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
PROTIV SMEDEREVO POMOGNANI SUDIJA..................

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
PROTIV SMEDEREVO POMOGNANI SUDIJA..................
Brate aj idi sisaj! Dali a izgleda utakmicta ili taka tropis bez veza ebatte bezrbetnjakut, ist si kuti tie 13-14 godisnicte so ostavat komentari na sportal, go procitavat samo naslovut i serat. Drug pt ka ki dojs tuka da tropis tropni nesto pametno a ne da lecis komplexi, oti sum kazal i porano voa ne psihiatrisko odelenie a nie ne sme psihiatri.

Posle podlgo vreme flevum na voa forumut i odman sa pojavave nekoj indijanec kuti voa. Utakmicta zakon, dobra igra 80% posed na topka jebote Barca ne ni e ramna. Vroduve plod rabotta na Robi, so e dobro. So Smederevo ne ma aresa Kaludjerovic nekak nigo sporo deluavse, isto i Evandro kuti isplasan mi deluavse. Sporotivno od Evandro, Borha dobro sa pokaza znae da zadrze topka da zagrade da probije,sa vrakse da odzime topki na centarut, izglede posle dlgo vreme dobijame kvaliteten igrajac vo napadut. Sever ludnica kuti i sekoj pt. E sega ako na kaznat zaradi spektaklut ke bide malko ne fer, posto lani na derbito grobarte i oni zapalija golem broj pirotehnika pa pomina ne kaznani, so dokazave oti Zvezda i Partizan ne se na isto ramniste vo FFS. Kak i da e bilo pominalo sega na red e Injija, ocekavum isto taka dobra igra drzanje na topkata i vaa pt podobra zavrsnica pa da gledme i nogo golovi. So sa odnesave na komsiite mislum uti do kraj ke kiksnat na najmalko dve utakmici, pa so pobeda na derbito da si vrnime toa so ni pripage na nas.

Forza Stella Rossa!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Brate aj idi sisaj! Dali a izgleda utakmicta ili taka tropis bez veza ebatte bezrbetnjakut, ist si kuti tie 13-14 godisnicte so ostavat komentari na sportal, go procitavat samo naslovut i serat. Drug pt ka ki dojs tuka da tropis tropni nesto pametno a ne da lecis komplexi, oti sum kazal i porano voa ne psihiatrisko odelenie a nie ne sme psihiatri.

Posle podlgo vreme flevum na voa forumut i odman sa pojavave nekoj indijanec kuti voa. Utakmicta zakon, dobra igra 80% posed na topka jebote Barca ne ni e ramna. Vroduve plod rabotta na Robi, so e dobro. So Smederevo ne ma aresa Kaludjerovic nekak nigo sporo deluavse, isto i Evandro kuti isplasan mi deluavse. Sporotivno od Evandro, Borha dobro sa pokaza znae da zadrze topka da zagrade da probije,sa vrakse da odzime topki na centarut, izglede posle dlgo vreme dobijame kvaliteten igrajac vo napadut. Sever ludnica kuti i sekoj pt. E sega ako na kaznat zaradi spektaklut ke bide malko ne fer, posto lani na derbito grobarte i oni zapalija golem broj pirotehnika pa pomina ne kaznani, so dokazave oti Zvezda i Partizan ne se na isto ramniste vo FFS. Kak i da e bilo pominalo sega na red e Injija, ocekavum isto taka dobra igra drzanje na topkata i vaa pt podobra zavrsnica pa da gledme i nogo golovi. So sa odnesave na komsiite mislum uti do kraj ke kiksnat na najmalko dve utakmici, pa so pobeda na derbito da si vrnime toa so ni pripage na nas.

Forza Stella Rossa!
Извини бато, несам га ја тој напишаја, имам другара гробара, па мислу дека на њега е овој дело, ја неам врску сс тј коментар аи несам гу ни гледаја утакмицу!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Победа против Инџија 3-1, Нинков, Короман, Вешович.Идемо даље :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Еве победа и против Инѓија.

Делије на прво место. Фасцинантно и навивањето, а посебно бројноста. Вчера работен ден, неатрактивен противник и згора на се температура во минус - резултат 15.000 гледачи. Ова го нема и пошироко од Србија.

Играта сеуште незадоволителна, играчите ‘‘се бараат‘‘, но ќе дојде се на свое место, треба да им дадеме време и поддршка.

Публика је твоја, најлуѓа на свету,
нико Звездо нема, то што имаш ти!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честито победа може подобро ова не е максимум од овој тим,и понатаму се гледаат некој глупи потези на одбраната од што и најмногу треба да стравуваме.Инаку као што можеме да прочитаме повредата на Ади не е ништо страшна и дек може да игра со јагодина, ако не ништо друго бар за купот сигурен ке бил т.е 16 март.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Победа против Јагодина од 0-2, иако можеше да биде барем 0-5 според шансите што ги пропуштивме.

Ова што го глеав денеска личи на прав фудбал. Кратки додавања, шетање по противничката половина, одлични пробиви по страна од Јевта и Вешовиќ, едноставно одличен фудбал.

Вилотиќ се врати, многу порано отколку што очекував и бев малу скептичен како ќе одигра, ама ме демантира и одигра одлична утакмица. Делуваше како да не паузирал 7 месеци.

Според она што го видов денеска, мислам дека овие 11 ќе истрчаат на терен против стоката:
---Стамени---​
---Нине---Ќосиќ---Ади---Тошке---​
---Исах/Миќко*---​
---Евандро---Каду---
---Вешовиќ---Борха---Јевтиќ---​

*Мислам дека тука ќе биде дилемата кај Роби, но мислам дека предност ќе добие Исах поради искуството.
Исто така мислам дека ќе има дилема кого да упари со Евандро, дали Каду или Лазовиќ, али ја имам претчуство дека ќе почне со Каду. Инаку Евандро денеска а и против Инѓија и Смедерево, покажа дека е со право доведен. За џабе не му е даден прекарот „Маестро’’.
Борха најверојатно ќе игра на местото на Калуѓеровиќ, дека е многу поснажен од него и може комотно да се носи со Савиќ и Крстајиќ, а и плус Калуѓер со денешниот потег мислам дека си купи место на клупа.
Вешке и Јевта би требало да почнат, бидејќи се брзи и ќе им прават големи проблеми на Лазевски и Миљковиќ.

Со нетрпение ја чекам среда:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Андрија мангул се правел, а ? :smir:
п.с Честитки за победата, одлично играле момците денес.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честито победа нек ни е денес одигравме на ниво што вели чика жика, ваква игра као денес одамна се очекуваше се надевам дек нема да биде само против јагодина дек така ке се настави и во среда. Евандро денес постигна прекрасен гол се гледа тој дек е вистинско појачување,Калуѓеровиќ денес би му дал еден голем минус се знае зш,колку ми е мило што се врати Вилотиќ многу ни фалеше.А сега да чекаме среда и ј....е мали партизан.

--- надополнето ---

Дете гајба пиво .

Kajgana Shop

На врв Bottom