Победа против Јагодина од 0-2, иако можеше да биде барем 0-5 според шансите што ги пропуштивме.
Ова што го глеав денеска личи на прав фудбал. Кратки додавања, шетање по противничката половина, одлични пробиви по страна од Јевта и Вешовиќ, едноставно одличен фудбал.
Вилотиќ се врати, многу порано отколку што очекував и бев малу скептичен како ќе одигра, ама ме демантира и одигра одлична утакмица. Делуваше како да не паузирал 7 месеци.
Според она што го видов денеска, мислам дека овие 11 ќе истрчаат на терен против стоката:
---Стамени---
---Нине---Ќосиќ---Ади---Тошке---
---Исах/Миќко*---
---Евандро---Каду---
---Вешовиќ---Борха---Јевтиќ---
*Мислам дека тука ќе биде дилемата кај Роби, но мислам дека предност ќе добие Исах поради искуството.
Исто така мислам дека ќе има дилема кого да упари со Евандро, дали Каду или Лазовиќ, али ја имам претчуство дека ќе почне со Каду. Инаку Евандро денеска а и против Инѓија и Смедерево, покажа дека е со право доведен. За џабе не му е даден прекарот „Маестро’’.
Борха најверојатно ќе игра на местото на Калуѓеровиќ, дека е многу поснажен од него и може комотно да се носи со Савиќ и Крстајиќ, а и плус Калуѓер со денешниот потег мислам дека си купи место на клупа.
Вешке и Јевта би требало да почнат, бидејќи се брзи и ќе им прават големи проблеми на Лазевски и Миљковиќ.
Со нетрпение ја чекам среда
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)