Помош за упис (средно)

• Креатор на темата Креатор на темата xNoWarx
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 март 2014
Мислења
23
Поени од реакции
2
Здраво кајгана :D Имам прашање веке неколку години од мислење финално се одлучив да идам полициско средно имам неколку прашана.(PS за тие кој мислат дека е укинато,не е има уписии оваа година и ми треба помош за останатото)
Каков просек мора да имаш?
Дали има некаков уписен тест?(Пливане,трчане,Математика?)

Полициско средно ? :unsure:

Не знам ама знам дека си го одбрал вистинското средно (y)

ај сеа прочитај му го пиесот во заградите

Едитиран е постот или јас сум слеп ? :(
А од каде информацијава ?

Едитиран е постот или јас сум слеп ? :(
А од каде информацијава ?
Не брат оригинал е,Од наставничка по математика која предава таму школото е реновирано и спремно за нови ученици,и нејкам да ја се јавувам пак на 300 души да ми одговорат на две прашања :)

Ова не знам за годинава но знам дека одамна кога постоеше уписите за него беа уствари конкурс со елиминации и беа веднаш по завшувањето на школската година затоа што исто како за музичко и ова полициско беше нешто како специјално така да ако не успееш да влезеш имаш неколку дена пред уписите за сите останати училишта да фатиш прв уписен рок. Верувам дека ќе е пак така па информирај се најточно најверојанто таму. Тогаш мислам дека средното беше со полициската академија заедно мислам објект/комплекс така да почни од таму со барање информации па докаде стигнеш со среќа :)

Ова не знам за годинава но знам дека одамна кога постоеше уписите за него беа уствари конкурс со елиминации и беа веднаш по завшувањето на школската година затоа што исто како за музичко и ова полициско беше нешто како специјално така да ако не успееш да влезеш имаш неколку дена пред уписите за сите останати училишта да фатиш прв уписен рок. Верувам дека ќе е пак така па информирај се најточно најверојанто таму. Тогаш мислам дека средното беше со полициската академија заедно мислам објект/комплекс така да почни од таму со барање информации па докаде стигнеш со среќа :)
Фала :D

Ако учиш многу одбери си некое друго школо..или како си сакаш ти,јас во полиција не би одел.

Ако учиш многу одбери си некое друго школо..или како си сакаш ти,јас во полиција не би одел.
Без навреда но одговоров ти е малку....чуден сакаш да казжеш дека за полиција треба potato да си и дека само деца со ниски оценки идат? и дека немаат избор? јас сум одличен братко (оваа година мн добар :P) но тоа не ми е поента јас ке одам во тоа школо за причина тоа ми е волја и планирам да завршам академија и ДА РАБОТАМ тоа,ако имаш причина зошто да не идам слободно кажи?

Кај и да се запишеш, биди сигурен дека ќе влезеш од прва остај овие погоре шо ти зборат. Факултет чим се запиша и шуто и рогато(сите двојкаши) за средно па да не праиме муабет. Tоа е мое мислење сепак, не сите размислуваме исто. Среќно!

Последно уредено:
Кај и да се запишеш, обрни внимание на македонскиот.
'Упис' не ќе да е македонски
Башка не ја користиш њ.

Кај и да се запишеш, обрни внимание на македонскиот.
'Упис' не ќе да е македонски
Башка не ја користиш њ.
Извинете професоре но импровизирам,македонска подршка e малку ретардирана :)

Без навреда но одговоров ти е малку....чуден сакаш да казжеш дека за полиција треба potato да си и дека само деца со ниски оценки идат? и дека немаат избор? јас сум одличен братко (оваа година мн добар :P) но тоа не ми е поента јас ке одам во тоа школо за причина тоа ми е волја и планирам да завршам академија и ДА РАБОТАМ тоа,ако имаш причина зошто да не идам слободно кажи?
Се е супер,не викам дека одат деца кои не учат,меѓутоа да учиш за да бидеш обичен полицаец на улица не,или можеби грешам,во МВР има и други места за работа..можеш слободно да ми надополниш на кое друго место ќе може да работи во МВР,без навреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom