Директор на училиште ДРВО ПИЈАН се валка пред малолетните ученици!

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Директор на училиште ДРВО ПИЈАН се валка пред малолетните ученици!

Мактел дојде до фотографии направени минатата година(2013) на средношколска екскурзија во Лидо ди Џесоло - Италија, на ученици од 3-та година од „М.М. Брицо“ од Делчево. Еден од учениците за Мактел вели: Секоја вечер си правевме журки и бевме камен пијани, а најпијан од нас веше нашиот директор Митко Антовски. Кутриот беше толку пијан што за цела екскурзија не се отрезни. Како што гледате од сликите неможе да стане од лежалката, а ние игравме околу него, кога проба да стане падна и остана да лежи на под.

Pijanica_2.jpg

Pijanica_3.jpg

Pijanica_4.jpg

Pijanica_7.jpg

Pijanica_8.jpg

http://maktel.mk/index.php?option=c...se-valka-pred-maloletnite-uchenici&Itemid=660

Мене најјака фотка ми е третата одозгоре :vozbud:

И мојот директор а богами и класниот беа од чаша, али па не одеа до овие граници :icon_mrgr:

Oва не ќе да е од зимава

Остајте го бе човекот да ЖИВЕЕ . #oдштабпратен
Бранко не пие кусо му е .

Гледам слабо се укопчува иронијата на форумот па да кажам дека се заебавам .

А зошто пријателе Блеј Торч мешаш политика? Љубителите на добрата капка не познаваат партија. И мојот класен се правеше дрво само тогаш немавме мобилни. Како и да е треба да биде сменет. Стварно е недолично....

Не личи такво однесување на директор, ама човекот сигурно заборавил дека е директор, па се напил некоја чашка повеќе, што во такви услови, кога сите околу тебе пијат, не е многу тешко, а кога ќе ми текне дека имавме наставник кој секој ден беше најмалку поднапиен, а некогаш и дрво пијан доаѓаше на школо, а уште е вработен во истото, ништо не ме чуди.

Ги оставал да пијат на раат, да одат на секакви журки, да си го живеат филмот тинејџерски, и сега сакаат да го избркаат од работа...еее деца деца.

Ме бендисува последната фотка, од три девојки дури две се црвенокоси.
Лајк.

Не е Џајо директор на фискултурново?

Бреј да немојт чоек рајат да се испијанит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom