.:MadMan:.
Ретардиран
- Член од
- 20 август 2010
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.781
Еј браво сеа ја нареди и ти. Глупи муабети, а ти ко демек не си ги трошел парите на татко ти и МАЈКА ТИ да плакаш пијачки???Ич не се подносливи. Досадни се. Башка што таквото ,,помагање,, од таткото ги прави неспособни и ги заглуапвува. Ебате глупачата што не можела да научи 100 страни и морал татко и да моли, да плаќа па и уште кеш за шминки и дава. Еден ден тој татко и ке пчојса. Тогаш на мене ќе е редот јас да ја ранам. Ќе ми ги извај џигерите, ќе ме тера да крадам да не можам по ноќој мирно да спијам за шминките нејзими Јас да имам таква ќерќа во весник се откажувам од нејзе. Уствари нема поголема глупост од било какво мешање на родителите во било која сфера од животот. Кој им кур бе деца, кој им кур!
Единствена позитивна работа во сево ова е што тие таквите татковци се плашат ќерката да не им остани немажена па можеш да ги искористуваш некое време, да им ги цицаш парите. Значи таа да плаќа пијачки со парите од татко и. Али кратко трае тоа.
Шо идете у крајности, зарем реално има некој 30год што ја слуша мама, го има некој видено тоа? Ни една од вас не призна дека дечкото или мужот ваш е мамина маза, значи се наоѓаат уште нормални дечки, така?
А иначе, да, си ја сакам мајками и ја почитувам, и ќе ја почитувам, ме родила израснала, ќе прифатам совет, понекогаш и ќе послушам ако мислам дека и мене така ми одговара, ако дошла девојка дома и мајками дошла чисто од култура да се поздрави бујрум шо има лошо нема рака да ви падне ако се поздравите, така? И ова ме праи мамина маза?
Али, НЕ вие ја напраивте ко на планетава да нема независен муж . У дефицит сте