Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
A кога би требало официјално да излезе 8.1?

Како би идело апдејтирањето? Преку мобилари, форматирање, бришење, инсталирање или само обичен апдејт?

Едит: Во ред, после апдејтот би било све избришано ама знаете што сакам да прашам. :)

Нема ништо да ти биде избришано. Ќе ти дојде нотификација дека има апдејт и ќе си се инсталира. Тоа е тоа. Официјално незнаеме сеуште кога е тоа :)

Неколку нови апдејти имав од кои едниот ми викаше дека се прави за да се спрема за 8.1 новиот апдетј :D

Неколку нови апдејти имав од кои едниот ми викаше дека се прави за да се спрема за 8.1 новиот апдетј :D

Ајмо уште 9 дена и ќе знаеме точно што има и за кога ќе е апдејтот. Сепак до крај на април ќе го имаме сите од форумов. :)

Дечки имам еден проблем, ја сменив лозинката на ФБ и сега неможам да се конектирам во messaging, т.е се конектирам, сум available ама не ми ги лоадира контактите, ми пишува no one is online. Го синхронизирав фб-то во email and accounts али четот не ми работи, а на фб сум нормално конектиран...ако може помош:) Поздрав

Дечки имам еден проблем, ја сменив лозинката на ФБ и сега неможам да се конектирам во messaging, т.е се конектирам, сум available ама не ми ги лоадира контактите, ми пишува no one is online. Го синхронизирав фб-то во email and accounts али четот не ми работи, а на фб сум нормално конектиран...ако може помош:) Поздрав

Избриша и инсталира пак месенџер?

Има некој решение за ова што пишав погоре??[DOUBLEPOST=1395949778][/DOUBLEPOST]Има некој решение за ова што пишав погоре??

@Џои,ај малце помош.Нема Nokia Lumia 625 инсталирано радио на неа?Гледав нешто барав во маркетот најдов некој радиа ама сите работат со стриминг,никој не работи оffline

@Џои,ај малце помош.Нема Nokia Lumia 625 инсталирано радио на неа?Гледав нешто барав во маркетот најдов некој радиа ама сите работат со стриминг,никој не работи оffline
Нема официјална апликација за радио оди во Music+Videos имаш радио

Фала другар,јас па се исплашив дека нема радио :D

радио? не сум сретнал човек што слуша радио на телефон незнам од кога. Уствари не, никогаш не сум сретнал :))))

Иначе woooowww колку е добро, јас мислев дека сликата ќе биде само залепена на иконите. Но не...

радио? не сум сретнал човек што слуша радио на телефон незнам од кога. Уствари не, никогаш не сум сретнал :))))

Иначе woooowww колку е добро, јас мислев дека сликата ќе биде само залепена на иконите. Но не...

:eek: Не ме заебавај.Иначе,има најава нешто со 8.1 апдејтот дека ќе може да се снимаат апликации и на Micro SD Card?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom