Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Марина Туцаковиќ не е пејач. Жељко Јоксимовиќ е пејач. Има голема разлика. Кариерата на Жељко му зависи од добри песни. Ако има квалитетна песна радо прво за себе ќе си ја сними. Многу логично. Ако имаш хит во раце ќе дадеш друг да собира пари од неа, а ?Глупости. Не функционира така музичката индустрија. Да функционираше така, Марина Туцаковиќ ќе беше најбогат пејач на Балканот.
da be stv kakvi 10k? neli 200k bese nagradata?А нели на почеток кажуваа дека наградата ќе биде 200.000 евра?![]()
Марина Туцаковиќ не е пејач. Жељко Јоксимовиќ е пејач. Има голема разлика. Кариерата на Жељко му зависи од добри песни. Ако има квалитетна песна радо прво за себе ќе си ја сними. Многу логично. Ако имаш хит во раце ќе дадеш друг да собира пари од неа, а ?![]()
Аман веќе, добро, мора ли во се да се меша политика?Тек сеа ќе има тепачки на чиви митинзи да пјева Данчо. На сини или црвенки.
Дај бе само за Даниел а за деколтеата на Емина и Кристина никој ништо
Сеуште не можам да поверувам дека победи Даниел
Секоја чест. За потегот да живее во Белград, според мене е добар бидејќи сега има обврски спрема продукцијата. Кога ќе му помине договорот мислам дека ќе дојде тука.
А што е ова сеа?
Ја има и Тамара, ама после не покажуваат никој од „нашиве“, ќе учествуваат и они или само евројско-ориентираниве?