Фан клуб - РК Вардар

А ние се чудиме се другариве кој е ќумбево, викаме ај некој од Хамбург асистент, после глеаме седнува кај Вардар. :гик:

Ама кризата на Хамбург не е банкрот, нема сите играчи да ги раздадат ко Динамо или Атлетико.

Шродер е од тие кои не им истекува договорот летово и ќе остане во тимот. Летово треба да си одат Дувњак, Марковиќ, Лацковиќ, Доминиковиќ и Флохр. Последниов е лево крило, претходните двајца играат строго у одбрана, Дувњак оди во Кил, така да останува на тапет само Марковиќ.

Мисалм дека на Вардар му треба таков бек и на десната страна иако го има Душебаев. Алекс не е надворешен шутер, он е јак техничар ама нема висина ко прво да пребаци висок блок. За да идеш со ниска линија против ваква јака одбрана ти треба голема ротација во нападот, за да ги фатиш на брзина, Вардар тоа моментално го нема. Марковиќ вчера дури и од место без скок го бушеше голот. Тоа шо рекле од Металург каков карактер имал, не ми е верно.

Лацковиќ ќе биде epic fail ако го земат. Човекот е готов, не можеше да се движи ни во одбрана а камоли во напад. За одбрана тука е веќе Растворцев, треба да се насочат кон некој што не е уништен од повреди.

Имаа тајна вечера синоќа Карачиќ, Марковиќ и Раул со екс-Ју играчите на Хамбург и уште еден, па може паднал договор. :icon_lol:

p.s.

Прегледај го приврзокот 87567

:pos:
Знам дека кризата на Хамбург не е банкрот, само не ја знаев ситуацијата со договорите. Ако е така како што ти пишуваш, тогаш Марковиќ е и единствениот играч што можат да го донесат, а да го зголеми квалитетот на тимот.

Налетав на одличен статус на ФБ во кој е срочено се што се случи вчера во неколку реченици, па ќе го пренесам тука:
Komiti Vardar Skopje-RBA Unija
Pomina i Vardar – Hamburg, no podobro i da ne pominese. Zalna slika, sramna uprava i pred se bedna Makedonija. Mozebi za prv pat vo istorijata na LS domasen klub se resi da gi izbrka svoite najverni navivaci bez koi NE MOZE DA POBEDI. Kristalno e jasno, nema opravaduvanja, nema smesni alibi muabeti. Toa go napravi na najmizeren nacin, ostavajki prostor da gi obvini deka go ostavile Vardar na cedilo i go predale koga najmnogu mu trebalo. Epa gospodo od uprava ne e taka. Vie gi predadovte Vardar i Komiti vo sabota. Gi tretiravte sopstvenite navivaci, za koi i so koi se falite sekojdnevno, kako Somaliski pirati. Kakov obid e toa da se ponizat 1000 luge koi sekoja nedela go ostavaa grloto i srceto na tribina so cel da mu pomognat na Vardar da pobedi sto pak vi ovozmozuva mirno da si gi cuvate vasite funkcii. Vo sala vlegov vo M blokot bez da pokazam licna karta. MORASE DA BIDE ISTO ZA SITE. Niti sum jas elita, niti Komiti se azilanti. Mu pobaravte li licna karta na Dobri Dimovski koj zboruva deka Vardar bil vestacki, mu pobaravte li licna karta na spikerot od Avtokomanda koj ja najavuva nasata svetost kako maliot Vardar? Ne im pobaravte, no znaete sto? Neka dojdat tie da ve bodrat protiv Metalurg i site ostanati za koi ne se potrebni licni karti. Ili mozebi im baravte pasosi na Germancite vo M12 ili pa prasuvavte koj so kogo spiel prethodnata vecer. NEMA VARDAR BEZ KOMITI! Go imavte (imavme) Evropskiot sampion na tacna. Ke padnese Hamburg i toa zrelo so 3 4 gola razlika. Ispustivte senzacija zatoa sto bevte kukavici, se uplasivte od incidenti. Epa momci, paricki pak letaa i od tie za koi ne baravte licni karti. Namesto Hamburg da se vadi od pocetniot sok i pritisok od tribinite, se vadea igracite na Vardar. Igraa bez dusa, bez srce prvite 20 min, no ne gi obvinuvam. Bea totalno izgubeni i mi se cini razocarani. Normalno, bea sokirani bea, ne se nauceni da igraat bez Komiti na vakvi utakmici, tie ne ni mozat da igraat bez niv. Sekoja cest i pofalbi za niv sto se vratija vo igra vo vtoroto poluvreme. Vardar ne povede 4 5 gola na pocetokot, povede Hamburg so 6, jasno vi e zosto. Nema potreba da se pisuva poveke. Na kraj ke ve pozdravam so eden slogan koj vie go promovirate “NIKOJ NEMA VARDAR TOA STO GO IMAS TI”

Ova go ima napisano na blogerot koj sto sekogas i najiskreno se raduva na uspesite a ne izostanuva i koga treba da se iskritikuva,Bravo za deckoto!

Sent from my C2105 using Tapatalk

Има некој информација дали Денеска на пирати им беа побарани Лични Карти?

Има некој информација дали Денеска на пирати им беа побарани Лични Карти?
Бараа лични карти ама имаше луѓе и така што се провлекуваа. Иначе не ги ни гледаа, само ја покажуваш.

Чудна работа у каква држава живееме, уште малце може ќе треба и кондоми со лична карта да купуваме..... Страшно !

Што сакате да иде во војна Самсоненко со Грујо за спортски тим.Највеќе што може да направи е во знак на протест да ги напушти сите тимови ,да си се врати во Русија и да прати некое соопштение.Опциите му беа или да го пуштат соопштениево што го пуштиле или да нема никакво соопштение воопшто.Неможете да очекувате странец да иде во војна со власта кога 95% од народот кај нас го има ставот "Ако не направиле ништо лошо што се плашат да дадат лична",еден ми кажа го кажа и овој аргумент "Од каде те знае полицаецот дека не си нелегален имигрант" :нинџ:

За препродавањето на карти,фрлањето на предмети на терен и непотребните скандирања "Мртов албанец добар албанец" мислам дека нема што да се коментира.Ако веќе пробуваш да одиш во војна со машина која работи на корупција треба да се осигураш дека самиот си чист како солза и максимално дисциплиниран.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom