Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
У коцка и фудбал, све бива.
Pa da...zarabotka na kladilnica moze da se ima samo ako se igra so pomali pari i pametno... jas sum go promasil Nadal so 1,03 koef i od togas ne igram takvi gluposti sea igram samo po 2-3utakmici vkupna kv okolu 2 i si dupliram najjjako e taka (y)

Има добар wifi по големи кладилници како Копачка,Спортлајф, Моцарт и Бетсити?

Има добар wifi по големи кладилници како Копачка,Спортлајф, Моцарт и Бетсити?

хахахаха кога не можеме да им извадиме пари со добитно ливче барем интернетот да им го потрошиме :pos:

дабл Реал 1x и Димитров.. и ова ако не влезе пауза малку..

Има повеќе лежење отколку фудбал на Вила - Стоук.
А и што друго може да се очекува кога имаат госите 2 гола предност.[DOUBLEPOST=1395597733][/DOUBLEPOST]Да пробаме

Димитров 1
Федерер -
Јуве 2&T2
Реал 2-3
Милан т2
Монако GG3+

Последно уредено:
Ja двојка ја играм. Нема врска тоа колку ја играле, сепак Ел Класико е, нема симптоматично.

Се решава прашање за титула, јебига, исто како што лани се товареше Јунајтед - Вила, така и ова.
Само што, нема да ме изненади и Х да заврши, Реал ке си е пак прв со бод предност, и ке ги задржи 4 бода пред Барселона.

И мене највеќе ми мириса на нерешено, иако мислам дека ќе запнат Реал овде зошто тука ако тепаат ќе направат солидна предност со што после ќе можат и да комбинираат со составот во Примера кога ќе играат напоредно и во ЛШ.[DOUBLEPOST=1395600417][/DOUBLEPOST]И мене највеќе ми мириса на нерешено, иако мислам дека ќе запнат Реал овде зошто тука ако тепаат ќе направат солидна предност со што после ќе можат и да комбинираат со составот во Примера кога ќе играат напоредно и во ЛШ.

хахахаха кога не можеме да им извадиме пари со добитно ливче барем интернетот да им го потрошиме :pos:
Не ја бива работава... кради кради пенкала за к*р ми се ... морам нешто у штета да ги стаам коа веќе им оставам пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom