Голема работа е тоа кој од кога користи мегафони и кој од кога користи озвучување? Едно те прашувам друго ми одговараш... те прашав од каде ти е информацијата дека имало ставено озвучување на Север, дај ми слика, некој клип, нешто за да се уверам... јебига, знам дека боли поразот и на трибини и на терен, ама мора да се најде изговор, така? Ако за Гробари озвучувањето било апстрактна именка, тогаш тоа до 89-та година за сегашни Делије било навивањето
За копирањето нема многу да ти објаснувам, бидејќи ти или се правеш дека незнаеш иули стварно не знаеш многу работи... Да не почнувам да набројувам, ќе ти го спомнам само за транспарентот на Делије на Гробари пред основањето на вашата група, ама гледам дека и затоа сега сте нашле изговор како тој се појавил после вашето основање... ме мрзи да го потражам текстот од разговорот помеѓу вашите основачи околу тоа како да се нарекува групата :smir:
Еве ти и едно клипче
Па за мене не беше ништо посебно, има натпревари кога признаам на добро изведена кореографија од страна на Делије, иако сум навивач на Партизан, но ова за мене беше "десет испод нуле"... За група од 15000-20000 активни членови, не е проблем корео, во секоја голема група има луѓе кој што се задолжени за тоа, а тоа корео се спрема недели наназад :helou:
П.С. Ми збориш за комплекси и за озвучувањето на Гробари на Север (што не верувам и дека е точно)... тука те чекав да ми го спомнеш тоа на Делије натписот на Југ... Коментар за тоа ??? :helou: