fkpromaja
In the Heaven.
- Член од
- 28 јули 2012
- Мислења
- 449
- Поени од реакции
- 256
Е им фали, се тато да решава проблеми, или кај овие педерчињава се мама... Бидете свој бе луѓе!Шо му фали нив бе?
Татоооо
Е им фали, се тато да решава проблеми, или кај овие педерчињава се мама... Бидете свој бе луѓе!Шо му фали нив бе?
Татоооо
Јас ко ке имам дечко ке му речам на тато да го истепа ако ме изневериЕ им фали, се тато да решава проблеми, или кај овие педерчињава се мама... Бидете свој бе луѓе!
А колку години имаш?Јас ко ке имам дечко ке му речам на тато да го истепа ако ме изневери
Да разјасниме, ако женското е приврзано со таткото во ред е,А колку години имаш?
Ако имаш карактер лесно ќе најдеш момче кое ќе биде умно и нема да те изневери.
Првото не е во ред, а второто е точно, пичкицаДа разјасниме, ако женското е приврзано со таткото во ред е,
ама ако машкото мајката му е на прво место, педерче е .
Не дека татко ми го барам само кога имам проблем, ама никој не можи да ми го замени татко ми....ептен сум приврзана за него, не дека зависам од него, туку така најдобар пријател ми е во живото....Првото не е во ред, а второто е точно, пичкица
Точно така. На 30 години е срамота да незнаеш да одлучуваш и да размислуваш со своја глава.Да ја тргнеме почитта настрана, оној кој нема почит кон мајка, тој нема почит ни кон себе си. Оној кој кренал рака на сопствена мајка или ја нарекува со погрдни зборови, треба да се преиспита себе си дали е во ред. За мене мајка е светост. Не за џабе најмногу боли кога ќе ти опцујат мајка нели.
А да ги ставиме во преден план мамините синчиња. Објасни ми дали е нормално на 30 години некој да прави баш онака како што ќе му кажат од дома? Дали тоа личи на изградена личност? Дали на 30 и кусур години он незнае што е добро, а што е лошо?
Особено ова е присутно во коментарите кон партнерот кој сам го избрал. Мислам ало нема човек кој не би си го одбранил сопствениот избор.
Едно е почит и слушање совети, друго е раководење како малолетник.
Во наше маало превентивно ќотек дечковците имаат јадено, пред да изневери .Јас ко ке имам дечко ке му речам на тато да го истепа ако ме изневери
NE JA FAKJAJ!!! :-DА што ако вашата девојка е татино галениче? мислам дека ова е уште пострашно,таа татина единствена галеница која загрижениот тато се обидува да ја заштити од сите машки кои само сакаат да го искористат негово ќере кое не гази на мравка,брррррррр морници ме лазат
Грешка си, татини принцезички се многу поподносливи него мамините синчиња. Зашто ретко кој нивни татко им се меша во дечковци, им наоѓа дечковци (ко што прават мајките цури им наоѓаат),таткото не им влага у соба додека си седи со дечко и, и не ги замара со глупи муабети. Мајките кога ќе се појави девојка се УДАВ жив, влагат у соба, преслушкуваат телефони, испрашуваат што,како,каква е, значи удав! А таткоците се полиберте за тие ствари, не изиграват детективи и не се замараат со глупости ко жениве за синчињата.А што ако вашата девојка е татино галениче? мислам дека ова е уште пострашно,таа татина единствена галеница која загрижениот тато се обидува да ја заштити од сите машки кои само сакаат да го искористат негово ќере кое не гази на мравка,брррррррр морници ме лазат
Ич не се подносливи. Досадни се. Башка што таквото ,,помагање,, од таткото ги прави неспособни и ги заглуапвува. Ебате глупачата што не можела да научи 100 страни и морал татко и да моли, да плаќа па и уште кеш за шминки и дава. Еден ден тој татко и ке пчојса. Тогаш на мене ќе е редот јас да ја ранам. Ќе ми ги извај џигерите, ќе ме тера да крадам да не можам по ноќој мирно да спијам за шминките нејзими Јас да имам таква ќерќа во весник се откажувам од нејзе. Уствари нема поголема глупост од било какво мешање на родителите во било која сфера од животот. Кој им кур бе деца, кој им кур!Грешка си, татини принцезички се многу поподносливи него мамините синчиња. Зашто ретко кој нивни татко им се меша во дечковци, им наоѓа дечковци(ко што прават мајките цури им наоѓаат), не им влага у соба додека си седи со дечко и, и не ги замара со глупи муабети. Мајките кога ќе се појави девојка се УДАВ жив, влагат у соба, преслушкуваат телефони, испрашуваат што,како,каква е, значи удав! А таткоците се полиберте за тие ствари, не изиграват детективи и не се замараат со глупости ко жениве за синчињата.
Има огромна разлика, таткото само гледа кеш да и даде, да и купи све што сака, да ја бутне на факс или нешто слично и тоа е помошта од тато.И лигавењето во зборење нормално што иде уз тоа
Ова со мајкиве е неподносливо се пикат у секоја пора у врска,и со девојка му седат ја гњават, досадни се. И сакаат да командаат све у негов живот и контролираат, од тоа со кој се дружи до која девојка ја има....Све сакат да знаат !