Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
David De Gea ‏@D_DeGea 2h

.@WayneRooney la próxima vez puedes tirar desde mi portería Grande equipo!! #mufc pic.twitter.com/5sqZ8ol88S

вика следниот пат можеш да шутираш од мојот гол :ROFLMAO:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Кажи му го ова на @Јунајтед :D
Почнав да ги промашувам и кога победуваат. :D
Среќа во живо во 57-8 минута стаив да нема гол до крај со 3,7 коефициент, не е исто 2 500 да земеш и мизерни 700. Како пари од џеб да ти извадат :D
Абе Кагава коа не додади добро, Чича кога го промаши волејот.

Туку утакмицата е доказ дека колку некоја случајност може да смени тек на утакмица. И двата гола постигнати со многу среќа. Се надевам на некое вакво издание и против Баерн.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе озбилни сте дека биле на среќа головиве, поготово првиот? Руни запримети дека голманот им е на гол линија и ја шутна силно и високо, глејте дека пред да ја прими топката гледа кај е голманот. Среќа ќе беше гол како Беговиќ против Евертон чинам беше.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не на среќа, ама се случува еднаш на 1000 утакмици, затоа постот ми беше таков среќна околност, а и мајсторија на Руни секако.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Shinji say to Welbeck you stupid nigga you no pass ball Shinji, Shinji no goal scores.
He says - Shinji I very stupid, don't know pass, don't know score goals, don't know anything!
I say to myself note: English players stupid, don't know shirt!

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да сум Мојс во вторник ќе искочам со Фидел Кастро Переира, Киновците, Екангамене, Варела, Ротвел, Вајр па после пак нека ми праат мемиња по интернетов :icon_lol:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Да сум Мојс во вторник ќе искочам со Фидел Кастро Переира, Киновците, Екангамене, Варела, Ротвел, Вајр па после пак нека ми праат мемиња по интернетов :icon_lol:
еднаш ФА нели го казнија саф за излегување со намерно ослабен тим?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
еднаш ФА нели го казнија саф за излегување со намерно ослабен тим?
саф го казнуваа машната ако не му одговараше со сакото :pos: труење фатиле и чао :свиркам:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Не го казнија Фергусон тогаш, победивме на гости 0:1 мислам против Хул со фантастичниот гол на тогаш еден од најдобрите играчи на светот, Гибсон.
А да, мислам дека Мик МекКарти беше тој што го казнија зашто еднаш излезе против нас со комплетно сменет состав од претходниот натпревар.

За со Сити мене не ми е сеедно, сакам да ги победиме. Од Челзи, Сити и Ливерпул кога би морал да бирам секако дека и јас би го избрал најмалото зло, Сити да ја освои титулата. Но не по цена да не победи нас на ОТ. Иако и без тие 3 бода имаат огромни шанси за освојување на титулата...

Едвај го чекам натпреварот со Баерн... нема што да се изгуби, може само да се добие. А ако по некоја случајност изиграме за прв пат сезонава како што треба против голема екипа нивните фанови а и другите гомнојадачи на форумов ќе зажалат што воопшто се регистрирале.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Aуу ако шлупнат 37м за овој, рачунајте наредниот трасфер рекорд е наш, едно 120 милиони за Ројс. :vozbud: Не начекаа сеа во заебана ситуација, ќе не стрижат како сакаат, браво. :ROFLMAO:

И што играч е овој Карваљо? Го има некој гледано? @vidooq ај ти си по спортската, не ли си налетал на Спортинг сезонава? :D Иначе во право е Бојан, МекКарти го казнија оти испадна со послаб тим против нас, демек да испаднеше со прв тим немаше да го јадат. :pos: Исто и јас се сложувам дека со Баерн можеме само да добиеме, т.е. општо после пролазот со Олимпијакос беше јасно дека во ЛШ можеме само да добиеме сезонава, кој и да ни се падне во 1/4 финале. Битно не се избрукавме и покажавме карактер, вака секако сезоната е очајна, па се би било бонус од сеа натаму. :) Многу лош е само поразот од Ливерпул, бар ќе се надевавме уште на фаќање на 4тото место, ама ако, во случај да не освоиме ЛШ, на тој што ќе е четврт му посакувам да игра во Лига Европа со нас наредната сезона. :icon_lol:

П.С. Прв пост во фан клубот со новиот потпис. :cool: Само да ве прашам за совет, пошто на дијалект ми е пишан, дали да си стои Баерн Минхен или и името на екипата да го пишам како што изговараме, што би дошло Баер Мијхен. :icon_lol: Ама да не дојде до збунка? :ROFLMAO:

П.П.С. Машини сме бе, во вторникот ви пишав да се распишете малце да ја комплетираме 4000-ката во страни и после 4000-дита страна дека ќе ни тргне, ние за 4 дена сме ипишале 40 и кусур страни. :cuc:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom