Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Од официјалнава ги номинирале Керик,Мата и Руни ,фелаини го нема. Бојкот

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Одлично изигравме денес браво за цел тим и само вака да се продолжи Фелаини одигра уште еден одличен натпревар и заедно со Руни денес беа најдобри денес Исто така денес доста добро комбинираа Мата и Кагава и се надевам дека ќе играат и со Сити само место Јанг би сакал да го видам во игра Велбек или Нани ако е 100 % подоготвен зошто ни треба брзина по крилото. Сега во вторник ќе имаме вистиснски тест со Сити да видеме дали ова е моментален блесок или работите навистина ќе почнат да се поправаат. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Shinji Kagawa watch:
100% shot accuracy, 3 key passes, 91% pass completion rate, 2 out of 3 cross completed, 100% take-ons completed.

Juan Mata watch : 3 shots, 4 chances created, 94% pass completion rate, 2 crosses completed.

Погоре Гигс му се смееше на Јанг кога излезе со се топка во гол аут. :pos:

Листа на стрелци во историјата на Јунајтед:
1. Sir Bobby Charlton - 249 goals
2. Denis Law - 237 goals
3. Wayne Rooney - 212 goals
4. Jack Rowley - 211 goals

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ја не сум задоволен толку многу од играта и остало, Руни головите ги даде на среќа, му се потрефи, други посериозни шанси немавме, 3-4 шута, на мата,кагава,фелаини и сл... тоа е се...

Руни ништо посебно да бидеме реални ни 50 посто не изигра како со олимпијакос...

Незнам ама Мата и Кагава како да се гушеа меѓу себе, си ги мењаа позициите цело време , на периоди еден до друг ке дојдат.... и двајцата имаа шанси, у голамот шутираат..

Јанг дупка беше,најслаб според мене..Требаше да влезе Нани

Флечер и Рафаел почнаа лошто спроед мене, после се подобрија драстично..Флеч ја контролираше играта добро.

Џонс и Керик сигурни.

Чичарито влезе изгубен...

А и Фелаини добар беше ама мораше гол да даде, се добро напраи, мораше побрзо да реагира и да шутне убаво, он ја утна топката...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Добро е ова шо две утакмици по ред успеваат да останат без примен гол. За дуелот со Баерн ќе биде извонредно значајно и против Сити да останат без примен гол. Ама знаеме дека тоа ќе биди ептен тешко. Некаде прочитав дека Агуеро немало да им игра, што во секој сличај е олеснителна околност. Ако успеат и во вторник да зачуваат мрежа, ќе имаат многу поголема самодоверба за со Баерн.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
зашто бе не коментирате за бутнер .. ваше мислење како изигра денес и споредба со евра некоја да дадете ?

Член од
14 април 2012
Мислења
33.017
Поени од реакции
67.935
Им скинавме ли бодови на Сити, им правиме услуга на Челси и Ливерпул.

Прв пат у живот сакам да не ги тепаме комшиите, и онака нема за што да играме.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Им скинавме ли бодови на Сити, им правиме услуга на Челси и Ливерпул.

Прв пат у живот сакам да не ги тепаме комшиите, и онака нема за што да играме.
Пу јаз'к што не го преместија за покасно, пред претпоследното коло некаде. Па ако Ливерпул уште е во трка за титулата, да им асистиравме на комшикиве, оти секако титула на Сити > титула на Ливерпул. :D

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Одличен избор на Мојс напред Руни со Мата, Кагава и Јанг. Не знам шо толку мрчење за Јанг, му нафрли на Фелаини на почетокот ударот со глава шо го спаси Керол, вториот гол на Руни падна ради Јанг, трчаше, се трудеше, имаше лажњаци и неколку грешки шо на секој му се дешава. Ако некој е за критики тоа денеска беше Рафаел. Стариот незрел Рафаел, фаули без потреба, тоа што се буни уште полошо. Брза игра со пасови по земја беше лекот за овие волови, Керол и Нолан во повеќе наврати го расипуваа фудбалот...прекрасен гол на Руни, голманчето на лево на десно се лизна на крај :ROFLMAO:. Задоволен сум може за првпат од Мата кој изигра одлично, контрола на топка и добри пасови напред, заедно со Кагава имаа добри позиции за удар, ако не се лажам сето тоа беше во прво полувреме шо и не се така малку шанси споредено со 1 шут на гол цели 90 минути од претходно. Керик и Бутнер добри, се враќаме без примен гол од Аптон Парк и 3 бода што е одлично. Флечер треба да игра повеќе, Клеверли да се фокусира на неговата игра од клупа.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.017
Поени од реакции
67.935
Maта мора да го набилдаат малце, изгледа како да е од Етиопија.

Мустаките на оној Мачадо педеро од јужниве соседи...

Се скинав од смеење за Афрото, јебени Харис Џиновиќ

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин
Рака на срце, играта не беше нешто woow. Ама ми се свиѓа тоа што ги немаше тие долги длабочински топки. За тоа најголем придонес мислам дека имаше Фелаини и според мене требаше барем номиниран да биде за мотм.
Битнер исто така изигра многу солидно и ме изненади позитивно.
Рафаел започна многу нервозно и не му фалеше многу да добие црвен картон првото полувреме, после тоа се прибра.
Јанг потфрли, не дека очекував повеќе ама покажа и овој натпревар дека игра некако напамет. Како од вчера да е во клубот.

@ManUtdChampions Менувај потпис, ама не мора да користиш џокер за Манчестер Сити, рипај директно на Баерн :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Играта беше за 180 степени различна од тоа што гледавме до сеа. И тоа заради Кагава! Во сите дупки го имаше за да сврзи игра.

Ај ве молам дајте ми некоја страна каде што има добра статистика со пасови и слично и ќе ви покажам се. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom