Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.457
Поени од реакции
39.122
Ima da mu se iznaebete na Baern ako igraat kako deneska. Barem na Old Traford. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Rooney is now number 3 on United's all time top scorers list

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
почнуваат да играат кога треба :D
Мечот со Ливерпул, не одиграа лошо а несреќно изгубија. Со Олимпијакос изиграа најдобро до тогаш еден цел натпревар. Мата полека се покажува како добар потег, видете го само Фелаини колку повеќе опции нуди и полека Мојс наметнува авторитет и свои визии :) not too bad :D[DOUBLEPOST=1395511735][/DOUBLEPOST]Уште да немавме проблеми со повредени играчи....[DOUBLEPOST=1395512029][/DOUBLEPOST]ау ќе сврша од толку убо што играат :D

Последно уредено:
Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ccc Fletcher i Jang mi se mn slabi deneska... treba da vleze tomce i nani ili januzaj

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Koj saka neka e rezerva ne me interesira, MATA mora 10 (zad napad) da igra!!!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Флечер си е одличен. По динамичен е од Карик а речиси исти се на пас игра.
Интересно, малку поинаков фудбал гледаме. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Мада како разигрува само кога игра средина ауууу... :drk: Иначе дај нека го извадат овој Јанг бе, нека се разигра малце Нани, ќе ни треба за Баерн.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Aбе видете, не играат којзнае што, само резултатот по малце ја вади играта. Да не се разбереме погрешно, каде каде се подобри од претходните утакмици ама треба уште марули да јадат за да кажеме “свршувам“ на играва. :icon_lol:

Најдобар Фелаини, како ги лакта ич не му чуе. Ни требаше некој таков во тимот.

РедМен, што викаш да ги трампаме Шчезни и Де Геа а? :icon_lol:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Шрек за хет-трик желба покажа. Бекам назад со Јунајтед. Ние одигравме најдобро полувреме до сега, според мене. Дерби со Сити и Баерн. Многу јако.
Сите одиграа добро, подобрени се дисциплински, формациски, дури и со Керик, одбраната изгледа многу добро а најголем удел во тоа мислам дека има средниот ред. Мата, Кагава и Јанг даваат многу офанзивни опции, поддржани од Флечер и Фелаини. Само една забелешка за Рафаел. Се надевам Смолинг се враќа набрзо, зошто овој мисли дека е глумец во филм. Само рачиња крева и се буни. Земи таму трчај ако трчаш, ако не, со брат ти на тест во Кардиф и остала багра од Јунајтед :D

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Aбе видете, не играат којзнае што, само резултатот по малце ја вади играта. Да не се разбереме погрешно, каде каде се подобри од претходните утакмици ама треба уште марули да јадат за да кажеме “свршувам“ на играва. :icon_lol:

Најдобар Фелаини, како ги лакта ич не му чуе. Ни требаше некој таков во тимот.

РедМен, што викаш да ги трампаме Шчезни и Де Геа а? :icon_lol:
Батко од септември се спремаме за пукање...ќе пукам да знаеш. :D
И (извинете на израз), не јадете лајна за Јанг и Флечер, убо си изиграа.

Kajgana Shop

На врв Bottom