Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
"Ako ne se nachukash zdravo... Ako ne i se izdrigas u faca.. nishto.
I uz put ja fatish za kosa i ja aknesh 2-3 puti u zid.. Ona e tvoja be, ona e tvoja i ke te saka do groba brat."

Kolku vistina ima u muabetov :)
Зошто некогаш не го пробаш ова, па да се увериш во вистинитоста? :)
Само гледај да одбереш некоја со постар брат, така малу пооткачен за да може и он да ја провери вистинитоста во исказов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Зошто некогаш не го пробаш ова, па да се увериш во вистинитоста? :)
Само гледај да одбереш некоја со постар брат, така малу пооткачен за да може и он да ја провери вистинитоста во исказов.
Da be, posle u brat i da se zalubi on.. poso neli 2-3 puta u zid i se raga lubov.

Ali ne glumi slepa i ti sega, ima vistina vo muabetot, ali za onaka target grupa na devojki, za koi e tuzno sto ova funkcionira. :/

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Da be, posle u brat i da se zalubi on.. poso neli 2-3 puta u zid i se raga lubov.

Ali ne glumi slepa i ti sega, ima vistina vo muabetot, ali za onaka target grupa na devojki, za koi e tuzno sto ova funkcionira. :/
А вас таргет не ви се докторе, докторе и слични, така да тажно е да верувате дека е вистина.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
А вас таргет не ви се докторе, докторе и слични, така да тажно е да верувате дека е вистина.
Јас не зборувам инспириран од некој графит низ град: тепај ја кучката да те поштова.
Знам неколку случаи со интелект девојки, угледни и све тоа.. но баш така третирани до степен да шетаат со вишок пудра низ град и пак да не е доволно затскриено.
Карактерна слабост.. уз капка ретардираност, понесени од некоја мисла окарактеризирана како љубов и трпат све, па дури и сељаци.

Феномен е ова, не збориме само за ефтини девојки повеќе.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас не зборувам инспириран од некој графит низ град: тепај ја кучката да те поштова.
Знам неколку случаи со интелект девојки, угледни и све тоа.. но баш така третирани до степен да шетаат со вишок пудра низ град и пак да не е доволно затскриено.
Карактерна слабост.. уз капка ретардираност, понесени од некоја мисла окарактеризирана како љубов и трпат све, па дури и сељаци.

Феномен е ова, не збориме само за ефтини девојки повеќе.
Јас го познавам другиот феномен, каде некој поверувал во зборовиве од некое клошариште во 60те години на минатиот век и му го пукнале носот.
Ова е почест феномен, одколку оној за кој ти зборуваш.

Јас секогаш велам да пробате, чим имате мисла дека така треба и е вистина, пробајте слободно. А не само на муабет нели :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Јас го познавам другиот феномен, каде некој поверувал во зборовиве од некое клошариште во 60те години на минатиот век и му го пукнале носот.
Ова е почест феномен, одколку оној за кој ти зборуваш.

Јас секогаш велам да пробате, чим имате мисла дека така треба и е вистина, пробајте слободно. А не само на муабет нели :)
Застапеноста на феномените е апсолутно иста, за едниот да постои мора и другиот. И обратно.

Ам јас се изолирувам од пробување и експериментирање, прокоментирав чисто како обзерватор. :)

Im a gentle lover. :3

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Јас користам Vespertine style комбинирано со crouching tiger and hidden dragon sometimes.
И мојот style ги излудува жените. Доказ за тоа се пораките “те сонував, те сонував, те сонував, те сонував, те сонував, sanjala sam te, I dream you". И тоа да те некоја доживуав сексуално у сонови не е обична ствар, јес да немам никаква придобивка од тоа но сепак подсвесното влијание на скриениот змеј си го прави своето. Подсвеста и кажува на деовјката дека јас сум тоа што и треба. Од мене само зависи дали ке и го отстварам сонот.

Последно уредено:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Застапеноста на феномените е апсолутно иста, за едниот да постои мора и другиот. И обратно.

Ам јас се изолирувам од пробување и експериментирање, прокоментирав чисто како обзерватор. :)

Im a gentle lover. :3
Во тоа е суштината, оваа теорија е мит сите зборат никој не видел.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Јас користам Vespertine style комбинирано со crouching tiger and hidden dragon sometimes.
И мојот style ги излудува жените. Доказ за тоа се пораките “те сонував, те сонував, те сонував, те сонував, те сонував, sanjala sam te, I dream you". И тоа да те некоја доживуав сексуално у сонови не е обична ствар, јес да немам никаква придобивка од тоа но сепак подсвесното влијание на скриениот змеј си го прави своето. Подсвеста и кажува на деовјката дека јас сум тоа што и треба. Од мене само зависи дали ке и го отстварам сонот.
Дали би сакал да се отвори тема „Verspentine style на освојување на девојки“, во којашто детално ќе го опишеш твојот стил и ќе се развие дискусија за неговите добри и лоши страни, па ќе се укажува на тоа колку е ефикасен итн?

Прашувам строго формално, бидејќи темата може да е интересна за дискусија, но е вон оваа тема овде.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дали би сакал да се отвори тема „Verspentine style на освојување на девојки“, во којашто детално ќе го опишеш твојот стил и ќе се развие дискусија за неговите добри и лоши страни, па ќе се укажува на тоа колку е ефикасен итн?

Прашувам строго формално, бидејќи темата може да е интересна за дискусија, но е вон оваа тема овде.
Оддамна зборува за својот неодолив стил, би требало во една посебна тема да ни го раскаже :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.346
Жените сакаат да бидеш свој, уникатен, оригинален.
Мушкарчина зрела, спремен да ги торпедираш во кревет.
Жените не сакаат потрчковци, туку мажи што се водат сами.
Маж што прифаќа сопствена одговорност и не глуми жртва.
Маж што не си ја прикажува слабата страна, никогаш! Бидејќи има кучки, ооо не да има...
Така да најдобро е своите несигурности да ги канализираш на забавен начин, а не да се издаваш без потреба.
Жените сакаат мажи што имаат свој живот! Get a life секој поединечно и топ ќе ви биде на двајцата.
Жените не ги занима стилот на Трајко или Петко....ако не ги поседувате овие карактеристики, тогаш џабе пување.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Оддамна зборува за својот неодолив стил, би требало во една посебна тема да ни го раскаже :)
Ако има следно спомнување на неговиот стил во оваа тема, тоа и ќе се случи. :)

@Vespertine, да имаш предвид.

fkpromaja

In the Heaven.
Член од
28 јули 2012
Мислења
449
Поени од реакции
256
А да ги објаснеше некој стилојве?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Sussaro-style.

Шкорпион-style.

А бидејќи се релативно на почетокот на темата, може да почнеш да читаш и од почетокот, за да добиеш увид во целата ситуација.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Суптилен сељак е добитна комбинација,дефинитивно.Во спротивно си или дркаџија или либерален папучар,шо во преводзначи амеба шо нема свој став,чив најголем страв е да не ја изгуби својата лепотица спремен да се откажи и од својата фамилија

Kajgana Shop

На врв Bottom