UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тој глупиот тим на Интер беше двапати поквалитетен од овај на Манчестер Јунајтед каде сите до едно се тешки киксери..

Со најдобриот одбранбен фудбалер и централен дефанзивец Самуел и најдобриот десен бек кој ровареше и Снајдер со машинеријата Ето и крвникот Милито во нападот и секако Камбиасо,Занети и Мота каде чоек не прелетваше и ти го споредуваш овој тим со киксерите Керик,Евра,Видич,Џонс и неписмените Клеверли,Јанг и Валенсија?..не заебавај немаат капацитет Јунајтед па и не се физички подготвени како што треба..Единствен играч кој го почитувам во Јунајтед моментално е Кагава кој навистина е геније со топката и знае да направи потег но ете Мојс не успева место да му најди во тимот..

Иначе Руни неможам да го смислам..не знам како можи тој да се смета за легенда на Манчестер кога за таа плата што ја зема треба да биди Меси или Роналдо но тој е само втора виолина а понекогаш не ни се труди воопшто, како да му е гаље..каков неталентиран лигуш.
Руни не се труди воопшто? Брат ти дали ја гледаше утакмицата со Олимпијакос во средата?
Па Руни истрча повеќе од било кој. Играше на 10 позиции. Руни е МАШИНЕРИЈА бе, и он и Перси за Милито и Ето тогаш се Меси и Нејмар.

Не ми збори дека Самуел бил најдобар дефанзивец жити мајка. Снајдер ДА, најдобар средњак беше тоа време, али тимот не беше нешто подобар од овој на Манчестер сега. Тоа не беше игра на Интер тогаш сите напикани у шеснаесетник и ај брани се. Да тибам и Мурињо и све да тибам.

Може оти налетаа на Баерн и ќе одпаднат, али да се паднеа со било кој друг тим сигурен сум дека немаше да им биде лесно како што сите претпоставуваат.

1F5XIrc.jpg

Само ќе ви кажам една работа. 2010 јас и цел наш фан клуб бевме 100% сигурни дека поминуваме кога ни се падна Баерн. Башка и во 1/2 финале налетувавме на Бордо-Лион и веќе славевме 3то финале по ред. Реално Манчестер беше подобар од Баерн, а Баерн тогаш баш почна да се издигнува. Арно ама таков е фудбалот, со инвалидот Ивица Олиќ не тепаа. И тоа целосно на среќа и во првиот меч, кога ги водевме, па не тепаа прво со гол на Рибери од слободен, ама го заеба топката ВДС, се одби од некој од живиот ѕид...па после со гол во 90та. На ОТ ги отворивме како паштети за 20 минути 3-0, Олиќ ни даде еден инвалидски гол 45та мислам и после Рафа доби црвен и Робен ни го стегна. :)

Муабетот ми е, не дека Манчестер ќе помине и не дека Баерн не е фаворит, јас пишав и пред ждрепката дека не го сакам за противник од што се плашам...ама ова е меч на 2 гиганти и е меч од Лига на Шампиони и малце среќа и неумешност на противникот е доволно да го елиминираш фаворитот.

поздрав па се читаме за 12 дена. :)
инавалидски гол :pos: коа фраза хахаха

Руни не се труди воопшто? Брат ти дали ја гледаше утакмицата со Олимпијакос во средата?
Па Руни истрча повеќе од било кој. Играше на 10 позиции. Руни е МАШИНЕРИЈА бе, и он и Перси за Милито и Ето тогаш се Меси и Нејмар.

Не ми збори дека Самуел бил најдобар дефанзивец жити мајка. Снајдер ДА, најдобар средњак беше тоа време, али тимот не беше нешто подобар од овој на Манчестер сега. Тоа не беше игра на Интер тогаш сите напикани у шеснаесетник и ај брани се. Да тибам и Мурињо и све да тибам.

Може оти налетаа на Баерн и ќе одпаднат, али да се паднеа со било кој друг тим сигурен сум дека немаше да им биде лесно како што сите претпоставуваат.

што пиши глупости жити се?.на која друга утакмица беа напикани освен против Барселона на Камп Ноу?..тогаш резултатот му налагаше за такво нешто иначе не играа катанаџо секој ебан натпревар како што ти тука сакаш да прикажиш..играчите сите до еден беа далеку поцврсти и постабилни од киксерите што се моментално во Манчестер..таа е разликата...Ето бил и секогаш ќе остани бог и подобар фудбалер од Руни па макар Руни земал 25 милиони во сезона каде не заслужува ниту 10...Милито со Перси беа тука ако гледаш реално...Руни бил машина?..ти го гледаше само со Олимпиакос ?..јас цела сезона ги гледам Манчестер и другарот кога игра , кога не игра а треба да биди Меси за таа плата

што пиши глупости жити се?.на која друга утакмица беа напикани освен против Барселона на Камп Ноу?..тогаш резултатот му налагаше за такво нешто иначе не играа катанаџо секој ебан натпревар како што ти тука сакаш да прикажиш..играчите сите до еден беа далеку поцврсти и постабилни од киксерите што се моментално во Манчестер..таа е разликата...Ето бил и секогаш ќе остани бог и подобар фудбалер од Руни па макар Руни земал 25 милиони во сезона каде не заслужува ниту 10...Милито со Перси беа тука ако гледаш реално...Руни бил машина?..ти го гледаше само со Олимпиакос ?..јас цела сезона ги гледам Манчестер и другарот кога игра , кога не игра а треба да биди Меси за таа плата
Јас цел живот го гледам Јунајтед и ако кажеш оти Руни не е машина или од инат збориш или не знаеш што гледаш. Руни само лани беше во никаква форма, сезонава има се на се 3 слаби утакмици, на другите е неверојатен. Со Ливерпул беше гомно на пример, ама со Олимпијакос му беше најдобриот перформанс до сеа. Голем кур за Меси бе, Руни колку трча и колку покрива и тоа како заслужува да биде најплатен играч во Манчестер. И не знам кој кур се замарате за платите бе, како се викаше тој што беше до пред година дена најплатен играч на светот, аргентинец еден играше во Кина. Ај да го обесиме ако не? И Ето колку зимаше во Анжи? 33 годишен фудбалер кај се видело да зима толкава плата?

Looking forward na moronskiot britanski pecat so naslov : Can the gerries avenge 99 ? 10ti pat Bayern ke se odmazduvaat za 99ta

типично за нив, од 99 па наваму Манчестер и Баерн играле 6 пати а Манчестер победил само еднаш.

Споредуваш тимот на ИНтер кога зема ЛШ и овој тим на Јунајтед, немој да ме зајебаваш, тогаш одбраната на Интер живи деца јадеше недаваше пиле да пролета, еден Меси покрај Занети не се ниту примети, нападот беше казнена експедиција, а за средниот ред нејќам ни да зборам Снајдер само што правеше, таков воигран тим немам одамна гледано, а овој Манчестер моментално е беда и најверојатно ако не сменат нешто брзо, а нема да сменат бидејќи не им е до тренерот туку имаат голем број подпросечни играчи, со Баерн ке пројдат полошо и од Барселона лани.

Јас цел живот го гледам Јунајтед и ако кажеш оти Руни не е машина или од инат збориш или не знаеш што гледаш. Руни само лани беше во никаква форма, сезонава има се на се 3 слаби утакмици, на другите е неверојатен. Со Ливерпул беше гомно на пример, ама со Олимпијакос му беше најдобриот перформанс до сеа. Голем кур за Меси бе, Руни колку трча и колку покрива и тоа како заслужува да биде најплатен играч во Манчестер. И не знам кој кур се замарате за платите бе, како се викаше тој што беше до пред година дена најплатен играч на светот, аргентинец еден играше во Кина. Ај да го обесиме ако не? И Ето колку зимаше во Анжи? 33 годишен фудбалер кај се видело да зима толкава плата?

Едонставно друго е Руни во Манчестер, друго беше Ето во Анжи кој е вештачки клуб и форсиран со пари..Јунајтед е институција и фудбалски бренд каде смешно е што му дава толкава огромна незаслужена плата на Руни..едноставно со што заслужува Руни да ја зема таа плата?.да не дава по 30 гола во сезона?..или пак неговата улога во тимот не му дозволува така?...Руни не е кој знае каков индивидуалец или пак класа фудбалер како Јаја Туре или Суарез и никогаш не ни бил па не гледам со што заслужува да биди најскапо платен или пак дотолку преценет..Ибрахимович,Агуеро,Суарез,Балето,Хазард..сите се овие врвни индивидуалци кои си го заслужуваат она што го печалат..а Руни не е на нивно ниво туку тој е тимски играч кој трчка како вол...

И да цела сезона ги гледам Јунајтед бидејќи пари имам фрлено на нив и знам на што се способни и на што не се.

Едонставно друго е Руни во Манчестер, друго беше Ето во Анжи кој е вештачки клуб и форсиран со пари..Јунајтед е институција и фудбалски бренд каде смешно е што му дава толкава огромна незаслужена плата на Руни..едноставно со што заслужува Руни да ја зема таа плата?.да не дава по 30 гола во сезона?..или пак неговата улога во тимот не му дозволува така?...Руни не е кој знае каков индивидуалец или пак класа фудбалер како Јаја Туре или Суарез и никогаш не ни бил па не гледам со што заслужува да биди најскапо платен или пак дотолку преценет..Ибрахимович,Агуеро,Суарез,Балето,Хазард..сите се овие врвни индивидуалци кои си го заслужуваат она што го печалат..а Руни не е на нивно ниво туку тој е тимски играч кој трчка како вол...

И да цела сезона ги гледам Јунајтед бидејќи пари имам фрлено на нив и знам на што се способни и на што не се.
И ти не си прав за РУни, според мене Руни е на исто ниво како Ибрахимовиќ, Агуеро, Суарез...

Незнам што ти е смешно, имам одгледано до сега 100 утакмици на Јунајтед каде играл и знам каков придонес иима во играта за Јунајтед најбољи играч им е, плус јас и ти неможеме да биднеме попаметни од Мурињо и Фергусон што едниот се тепаше да го доведе во тимот, додека вториот се тепаше за да остане во неговиот тим, со што и самиот си го погази зборот незадоволни играчи од Јунајтед да ги брка( Ван Нистерлој,Кин, Стам, Бекам...) додека за Руни направи исклучок и му ја покачија платата колку сакаше тој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom