UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЦЦ Баерн пак на Англиски терен, ако барем за 2јка треба да има убав коефициент. Ве молам немојте со истите муабети како и Милан-Атлетико кога се паднаа дека Манчестер има шанси. Манчестер нема апсолутно никакви шанси.

Атлетико-Барселона 50-50 (дури мислам Атлетико ќе не тепа али нека е 50-50)
Реал-Дортмунд 70-30
ПСЖ-Челзи 60-40
Баерн-Манчестер 100-0

Ако па не, службено да ја дадеме.

Баерн се во животињска форма, па пласман на Јунајтед е сведен на минимум.
Да беше еден меч, ке се надевав многу повеќе. Вака во двомеч, со вториот меч на гости, тешко.

Da bese Fergi trener nemase volku da gi otpisete Junajted.Inace negledam pricina zasto da ne tepaat vo Anglija,edno e sigurno deka od Arsenal podobro kje izigraat.

beach.gif

1899794_730601696960279_207650518_o.jpg

Во 1/4 финале го јаде Баерн, во 1/2 финале Реал и во финале им се одмаздуваме конечно на Барса. That's the way to win the Champions League. :D

хех не е нешто посебно ждребов во однос на квалитет на мечеви ама ај.

Очекувам Барса да ги елиминира Атлетико онака рутинирано да изгледа сето тоа иако разликата ќе биде 1 гол или гол на гости. Реал очекувам да ги елиминира Дортмунд. ПСЖ и Челзи ќе биде можеби најнеизвесен меч ама очекувам Челзи да се пласира во 1/2 финалето. Очекувам и Баерн да го елиминира Јунајтед ама стварно не очекувам тоа да биде ептен лесно без разлика вие што го третирате Јунајтед како Гостивар да се.

според мене
Барселона - Атлетико 60-40%
ПСЖ - Челзи 55-45%
Реал - Дортмунд 70-30%
Баерн - Манчестер 75-25%

Незнам зашто им давате преднос на ПСЖ.Освен Ибра,Челзи е подобар во секој аспект.

2076401_w1.jpg

Понатаму идат
  1. Барса губи од Атлетико - Атлетико Мадрид
  2. Реал го тепа дортмунд
  3. Пластикиве ми се нај несигурни али ваљда ПСЖ иде понатаму
  4. и на крај МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД го тепа баерн
Полуфинале
Јунајтед - Реал
Атлетико - ПСЖ
Финале
Јунајтед - ПСЖ
t3005.gif
t3005.gif
t3005.gif

1011634_10152068675257746_1891157312_n.jpg

Незнам зашто им давате преднос на ПСЖ.Освен Ибра,Челзи е подобар во секој аспект.

Интересна ждребка.
Баерн и Реал имаат најлесна работа од сите, но сепак оставам простор за Јунајтед за кој сум сигурен дека нема биде толку едноставно и лесно да се помине. Додека за Реал е лесно со онаква Борусија цела повредена и вон форма.
Барса и Челзи се во блага предност но ќе бидат крајно неизвесни дуели, очекувам Мурињо да биде фактор за Челзи да помине. Додека за Барса, очекувам Атлетико да ја збрише, и то:D

Затоа што ако на Ибра му е денот може сам да го исфрли било кој тим на планетава. Човекот е животно и пак ќе кажам кога му е денот не постои играч што може да го чува.

ПСЖ - Челзи ќе биде најизрамнет дуел у четвртфиналево, предност мала давам на Челзи само заради Мурињо, НЕ ради играчкиот кадар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom