Незнам зошто таква реакција даде кога реков Експлозив бенд..... најсериозен бев..... незнам како да ги контактираш, но имам слушнато дека ако бараш музика за на свадба они се одличниПа нели рековме дека сериозно е.. и јас најдов кој да прашам туку ај...[DOUBLEPOST=1395270243][/DOUBLEPOST]
Стварно ти е дојдено до мајтап?
Исто така можеш да ги прашаш:Дали ќе сакате да споделите ваши искуства од бендови кои свират по свадби, се ближи свадба не можиме да се одлучиме.
Епа завчера се закажа свадбата не можам пред тоа да барам музика кога не знаев датум...Си го обрал бостанот Заврти утре по музичарите з'ш тој период е фул со свадби, да не останеш на крај да си свиркаш сам Од групите Академци, Ж'тем, Седенка се од Скопје за другите не сум сигурна
Фала но свадбата е на брат ми хаха сепак ...Ако сакате можам јас да ви пеам и свирам, на 4та-5та ракија почвам да пејам, на 10та ракија сите песни ги знам а после 10та ракија ни јас незнам шо знам/искљулчвам
@Нормал честитки за вас со среќа нека ви е.
Браво Бенд 078/270-240 (овој го имам запишано, од главнио град се иначе)
Знам дека и Тути-Фрути и Скандал Састаф свиреа по свадби но немам контакт од нив. Моите беа на некоја си свабда и до ден денес ми коментираат за таа свабда иначе им свиреле дечките од Биоритам, но немам никаков контакт од нив, можеби другите членови ке ти помогнат.
Се надевам дека ти помогнав некако, убав помин и не прајте бељи и помалце со кршење.
Не знаев немаше наведено за кого, битно ти честитав пред време. Е сега уш да ми речиш дека си мажена готово ме туриФала но свадбата е на брат ми хаха сепак ...
Познавам таков бенд од Бт кои се цигани и мислев дека на нив мислиш.. Извини ако најдиш број за контакт пиши ми. А од кај е групава?[DOUBLEPOST=1395328388][/DOUBLEPOST]Незнам зошто таква реакција даде кога реков Експлозив бенд..... најсериозен бев..... незнам како да ги контактираш, но имам слушнато дека ако бараш музика за на свадба они се одлични
хахаха Не сум мажена не xD Фала за честитките и кај тебе се шо треба Господ да дава [DOUBLEPOST=1395328669][/DOUBLEPOST]Не знаев немаше наведено за кого, битно ти честитав пред време. Е сега уш да ми речиш дека си мажена готово ме тури
За Прилеп. Ама не е битно од кај е бендот..[DOUBLEPOST=1395329038][/DOUBLEPOST]За Скопје бараш или ...?
Aj прашај ја сестра ти кој е бројот на групава и пиши ми го во лична порака.група Тандеми целосна препорака имаш од мене!
Свиреа на свадбата од сестра ми и направија феноменална атмосфера многу се откачени.
За таа цена ем ти доаѓаат и дома и по невеста и ресторан.
Ако не се лажам 450 е им беше цената.