Не ми велете само да прекинам контакти.
Работава е следна: многу сум нервозна додека разговарам со еден дечко, кој ми се вртка во секојдневие.
Мислам дека почнува очигледно да биде, а не сакам да разбере дека ми се допаѓа зашто не би рекла дека имам некои симпатии према него.
Како да ја потиснам таа нервоза?
Пробувам да бидам опуштена ама со тоа уште повеќе се плеткам во зборување и станувам несмасна во движења.
Ако не прекинуваш контакти, тоа значи дека не бегаш. Ако не бегаш, значи се соочуваш со предизвикот.
Затоа, залапај го. И потоа посексајте се.
И не мора да имаш симпатии кон него додека тоа го правиш. Симпатиите ќе ти дојдат *отпосле*, откако хормоните ќе ти удрат во глава. Јасно, секогаш постои можноста да не е премногу добар во кревет, па да не ти предизвика лачење на хормони, но тоа е муабет за откако ќе бидне сексот.
А ќе бидне. Сè додека:
1. Сакаш да го слушаш;
2. Не сакаш да престанеш да го слушаш (т.е. да прекинеш контакти);
3. Се чувствуваш раздразнето додека си со него и мислиш дека си живеела под земја со години кога го слушаш како зборува.
Ти се допаѓа типот. Ако не прекинуваш контакти со него, соочи се со самата себе и со твоите чувства кон него.
И верувај ми од лично искуство: неспоредливо повеќе боли ако го одбиеш од себе, го оттурнеш или дури и својата „нервоза“ околу него ако ја потиснеш, за потоа да го гледаш истото тоа што го правел со тебе да го прави со други, отколку да влезеш во врска со него, како и да заврши таа.
Со лесно. И со кондом, освен ако не си спремна веднаш да раѓаш деца.[DOUBLEPOST=1395306224][/DOUBLEPOST]
Како да освоиш најлесно девојка??[DOUBLEPOST=1395280199][/DOUBLEPOST]Како да освоиш најлесно девојка ?
Сакај ја и покажи ѝ го тоа.