- Член од
- 12 април 2013
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ја потпреме ли хехехехГледам од десно има куќа. Ако има и од лево - тогаш може да биде среде.
струмикс фала за одговорот ти си од струмица читав твои статии на форумов и јас сакам да изградам во струмица па ако можис да ми кажиш колку пари се давачките од административни до градбата мене ми треба куќа на еден спрат моментално поздрав се најдоброТоа не се средува.
Ако толку имаш мерак за местото, купи го, сруши го она од сликата и изгради си нешто како што треба.
а со нешто помало?Moже да се среде...со булдожер![]()
Со друштво, малку ракија штемајз и чекан од 10 килаа со нешто помало?![]()
Офффф... пари неможам да ти кажам, бидејќи се зависи од местото каде ќе градиш, има зони, за кои се плаќат различни комуналии... има 300 глупости од кои зависат административните трошоци...струмикс фала за одговорот ти си од струмица читав твои статии на форумов и јас сакам да изградам во струмица па ако можис да ми кажиш колку пари се давачките од административни до градбата мене ми треба куќа на еден спрат моментално поздрав се најдобро
Ауу друже многу е тоа за оваа куќа ке размислам што да правам фала сепак поззТие пари што ќе ги вложиш во реновирање на куќава можеш да ги дадеш за изградба на нова, но сепак куќава ако има некое значење за тебе секако дека може да ја средиш за некои 25.000-30.000 евра![]()