Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ке забораев да спомна за овие глодарчињава кој кутеа ко пички ко и увек добро бре деца зс се обидувате да го палите југот на маракана точно дек сакаат да вратат за она ние што им го направивме али не сте способни еј слика имавте тон немавте ало јадници.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Navivanjeto deneska bese na nivo,znaci 90 minuti bez prekin svaka im cast...
Za glodari sto da kazam ima slika nema ton,ali jebiga toa e...I posle ke mi se pravele deka gi kopirame vo se,a gledajte oni sto napravija so palenjeto na tribinata....:pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Среќа што имаме најдобри навивачи, и бод разлика на табелата,што донекаде ја вади ситуацијата.А и стварно не ми е јасно кога ќе престанат да скандираат зашто ќутите кога уствари грми маракана :smir:
Трај ептен се канта глодариве цел мец кутеа ко пички кој комплекси ги имат али то е као и секогаш.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.945
Поени од реакции
23.431
Navivanjeto deneska bese na nivo,znaci 90 minuti bez prekin svaka im cast...
Za glodari sto da kazam ima slika nema ton,ali jebiga toa e...I posle ke mi se pravele deka gi kopirame vo se,a gledajte oni sto napravija so palenjeto na tribinata....:pos2:
Ке забораев да спомна за овие глодарчињава кој кутеа ко пички ко и увек добро бре деца зс се обидувате да го палите југот на маракана точно дек сакаат да вратат за она ние што им го направивме али не сте способни еј слика имавте тон немавте ало јадници.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Море може к***т да ни го пушат сите навивачи на Фарсизам. Тоа се најобични пички кои се јаки само на зборови иначе во пракса нигде ги нема. Само ја намалија разликата инаку подобриот е прв на табелата. Утешна победа и ништо повеќе. Можат само да сисаат.

Член од
4 септември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
17
:kesa::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

so da im kazam utre na GLODARCINJATA u SKOLO? :kesa:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Море може к***т да ни го пушат сите навивачи на Фарсизам. Тоа се најобични пички кои се јаки само на зборови иначе во пракса нигде ги нема. Само ја намалија разликата инаку подобриот е прв на табелата. Утешна победа и ништо повеќе. Можат само да сисаат.
Утешна победа, се согласувам. Штета што разликата е толку голема и немаме теоретски шанси. :place::cry:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Edno golemo BRAVO za Dragomir Stankovic, najgolemiot grobar na CRVENA ZVEZDA!!! Ova uste go nemam videno, no comment!!!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Али сепак се задржа првото место.
И сепак е ова утакмица која многу боли..:(

Член од
4 септември 2009
Мислења
53