kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
Вероватно има каивче на вратот и оглав на глава да не гледа лево/десноОн ако сака да биде со друга, може да ја најде и во дискотека, немора да оде во стриптиз клуб. И сеа нема да го пушташ да излага без тебе никогаш? Ако ти не си сигурна во себе дека он не сака да биде со друга, без разлика каде се наоѓа, е тогаш пиши пропало зашто никогаш нема да успее таа врска, од искуство зборам.
А иначе очигледно сите имаат мислење дека стриптиз клубовите се некои дупки кај што работат девојки без морал и спијат со сите и имаат болести и сл. Сигурна сум дека има многу такви и затоа е такво мислењето, особено кај нас, ама има клубови кај што девојките го работат тоа затоа што сакаат и се добри во тоа. Некои девојки го сметаат за уметност. А има клубови кои се елитни и не пуштаат баш секој да влезе зашто ги третираат девојки како злато. Не би отшла јас во секоја дупка, ама би отишла кај што знам дека девојките се таму зашто сакаат да бидат и себтретирани како луѓе.
Изгуглајте малку. Не е светот само Македонија.
можам само да замислам како изгледа гревчетоВо Будимпешта ги имам видено најубавите и најдобрите стриптиз барови. Мелем за очи

Би одела и на женски стриптиз, стриптизот е баш интересен за гледање. Би отишла и со дечко доколку не му е чудно тоа. За жал, нема стриптиз бар овде (ако има некаде нешто организирано, известете ме
).