2? ПАРТИЗАН 1:0 ВојводинаЌе видиме дали е многу или не, дан биде 2?
Сега да плачаме како вас и да бараме бан?:pos2:Први сме си, не боли к*р2? ПАРТИЗАН 1:0 Војводина
Dobro be, do kogaj vise ke mesate politika i sport?D*kajte pak na Delije......na 7.30 vidite civo zname vagaa.ccccccccccccc:nenene:
Ne mesamo brat politika i sport tuku ja nemam videno delije da izvada makedonsko zname na tribina nikad a pola Makedonija dr*a na niv..... toa e najstrasnotoDobro be, do kogaj vise ke mesate politika i sport?
Зашто би ваделе македонско знаме? Црвена Звезда, како што знам,не е збратимена нити со Вардар нити со Пелистер или кој било друг македонски тим. Грчкото знаме што го вадат го вадат поради тоа што се браќа со грците од памтивек. Нон стоп има присуство на членови од Gate 7 на утакмиците на Звезда.Целите поради кои се собираат луѓе на Север се далеку од политички,така да нема што да ве разочарува вадење на грчко знаме и пеење на грчки песни.Впрочем,самата грчко-српска песна на мелодијата "напред звезда ле" e химна за Делије-Gate 7. Навивате за Звезда затоа што ја сакате Звезда, не затоа што вадат ________ знамиња. (пополни у празно која земја сакаш )Ne mesamo brat politika i sport tuku ja nemam videno delije da izvada makedonsko zname na tribina nikad a pola Makedonija dr*a na niv..... toa e najstrasnoto
Нормално, сум навивал и ќе навивам за Звезда. Само си кажав, бев разочаран од Делије. Ама јас сум разочаран, нормално е тоа...а нив не ги кривим, не се од вчера со педериве како браќа па да речеме еве намерно заради нас.Зашто би ваделе македонско знаме? Црвена Звезда, како што знам,не е збратимена нити со Вардар нити со Пелистер или кој било друг македонски тим. Грчкото знаме што го вадат го вадат поради тоа што се браќа со грците од памтивек. Нон стоп има присуство на членови од Gate 7 на утакмиците на Звезда.Целите поради кои се собираат луѓе на Север се далеку од политички,така да нема што да ве разочарува вадење на грчко знаме и пеење на грчки песни.Впрочем,самата грчко-српска песна на мелодијата "напред звезда ле" e химна за Делије-Gate 7. Навивате за Звезда затоа што ја сакате Звезда, не затоа што вадат ________ знамиња. (пополни у празно која земја сакаш )
Успат,лудило било у Смедерево. Ми кажуваше еден другар,замалку фалало да дојде до голем инцидент со момците у плаво
Ах бре.Ви кажав само дека не ви излезе планот како што сакавте, а вие бидете си први но не за долго:helou:Сега да плачаме како вас и да бараме бан?:pos2:Први сме си, не боли к*р
Среќа вие оваа година што си ги остварувате плановите осбено планот за играње во лигата на шампионите се испосравте цело лето дек ке играте во лига на шампиони али ништо.Па и во вашиот фан клуб имаше коментари стравување де е можен нерешен резултат али сега победивте 5-0хахаха(1-0) па лакше се дише.Инаку дај бар кажи до кога ке бидеме први вие сте јаки прогнозери.Ах бре.Ви кажав само дека не ви излезе планот како што сакавте, а вие бидете си први но не за долго:helou: