Натпревар #2 - Тема: Луѓе и работа [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија ви се допадна највеќе?

• Вкупно гласачи
    59
Гласав за Леандра, највеќе ми се допаѓа фотката, атмосферата и сакам да сум на местото на дедото што си слика :pipi:

Ги сменив опциите, не ги разбирам ствариве со галеријата, извинете.
За Злате гласав, цела приказна е неговата слика ако добро ја погледнеш. Исто и првата фотографија ми се допадна многу.

@leandra , сликата има некоја топлина, преовладуваат тие топли бои, баш баш ми се допадна(y)

гласав за @Комита Ултрас со една забелешка, да не си го сецнел капчето подобро ќе беше :)
ми се допаѓаат и фотографиите во нива или фотката на тт само што тие ми се преискористени како тема, работници во нива и луѓе на улица.

Мојот глас и моето Браво отидоа кај @ИвањушкА :)
+1 ... има некој безврска фотки а гледам имаат добро водство пред оние кои навистина вредат. самата фотографија треба да раскажува приказна, да го долови моментот дел од нив се промашај дел од нив се лоши а дел се ок. гласав за Ивањушка ... топ фотка !!!!

Победници се @Zlatikevichius и @TTbooY! :)
Затоа што нема некоја особена награда, не гледам зошто и двајцата да не бидат прогласени за најдобри. Момци, честитки! :)

Договорете се за следната тема и отворете ја темата за пријави, по теркот на досегашните две :)

Победничките фотографии се изложени тука:
http://forum.kajgana.com/gallery/collections/Победнички-фотографии.4/

Последно уредено:
@Zlatikevichius и @TTbooY по можност денес до полноќ да смислите нова тема да запазиме роковите за пријави и гласања

Затворете го гласањето штом е завршено, гледам уште може да се гласа (анкета).

Му пишав на TTboY за да се договориме за тема за следниот број. Се надевам дека ќе ми врати до вечер. Ако не, што праиме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom