Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ми текна случајно, во 2011 при крај на ноември ги потопивме Осасуна гости со 8-0, следна беше Класикото со петардата. Се сеќавам пред утакмица ми велеа другари, навивачи на Реал дека не се тие Осасуна. Се ќе зависи од нас, имаме цела недела одмор - Чави, Иниеста, Меси и се е можно. :love:

Ми текна случајно, во 2011 при крај на ноември ги потопивме Осасуна гости со 8-0, следна беше Класикото со петардата. Се сеќавам пред утакмица ми велеа другари, навивачи на Реал дека не се тие Осасуна. Се ќе зависи од нас, имаме цела недела одмор - Чави, Иниеста, Меси и се е можно. :love:
Игравме против Алмерија. Тогаш пријателот на Пеп(тренер на Алмерија) доби отказ.

Не се занесувајте. Против Осасуна на Кампот и против Реал на Бернабе не е исто.
А и многупати сезонава покажаа дека немаме константност. Ќе изиграат екстра утакмица, па после 3-4 дена бледа сенка.

Може не е исто ама сигурно не им е сеедно сега на Реал. Ништо чудно ако ги посрамотиме на Бернабе ако ни се поклопат коцките, после да изгубат самодоверба и хармонија во тимот па да тонат само :D Со Буда напред на 23-ти. Едвај чекам да дојде. Предност ни е што имаат и утакмица во ЛШ а Барса ќе си го лади до наредна недела

Поздрав бичиз. :pos::pos::pos::pos:
Bi3pPTtCAAARbaj.jpg

Некој ако може да го најде целиот натпревар на интернет нека ми пише по пп и секако некој добар хајлајтс споделете од оние по 15 мин. Прв натпревар што го пропуштив и ете 7 гола, шо викате и Класикото да не го гледам :icon_lol:

Може не е исто ама сигурно не им е сеедно сега на Реал. Ништо чудно ако ги посрамотиме на Бернабе ако ни се поклопат коцките, после да изгубат самодоверба и хармонија во тимот па да тонат само :D Со Буда напред на 23-ти. Едвај чекам да дојде. Предност ни е што имаат и утакмица во ЛШ а Барса ќе си го лади до наредна недела
И при крај на сезоната се дознава дека Реал дал 3 милијарди евра за Бејл. Цела управа завршува во затвор, клубот банкротира, им ги одземаат сите 32 титули и ни ги препишуваат на нас! АДИОС РЕАЛ; БАРСА КАМПЕОН! :D[DOUBLEPOST=1394997254][/DOUBLEPOST]
10001576_747836471907890_2132998769_n.jpg

Последно уредено:

Не беа навивачи на Реал. Роналдо рече дека треба нив да пробаме да им дадеме 8 гола ако можеме...и ние им дадовме само 5.

Баталете го Роналдо и компанија. Останува да видиме дали навистина тимов најде сила и фати добро темпо или пак ќе игра топло-ладно. Според прикажаното денеска, ова е таа Барса која сакам да ја гледам. Со течни акции, атракции, носител на игра Иниеста, напад со уфрлање на Алба и Алвес. Ете како средината може да е течна без Фабре.(немам ништо против него, но неговото присуство ја усложнува и згуснува средината)
Од ова што се пишува најверојано летово ќе бидеме сведоци на голема промена после онаа од времето на првиот мандат на Лапорта.
Прво имаме управа која не знаеме колку ќе тера со мандатот. Чудно е што Лапорта, Годал и Ингла некако се повлекоа и не атакуваат на предвремени избори, дури и критиките од Кројф преку колумните ги нема.
Од друга страна има играчи кои ставаат крај на кариерата во Барса (Валдес, Пујол) и можната продажба по барање на Алвес.(искрено ако ова е точно се отвара голем проблем во одбраната, во моментов не гледам ниту една замена за Дани) Одењето на Дани значи и кеш плус за неговата позиција и негова замена, покрај барање на замена за Пујол и додатен кеш за позиција голман.
Ако веќе овие три позиции се приоритетни и мораат да се затворат летово, најверојатно според она што се прикажува како буџет, а не е баш состојбата добра за многу трансфери, остануваме без засилување во средина и напад.

Ја гледам оваа Валенсија неколку пати и никако не ми е јасно како можевме да примиме 3 голови од нив на Ноу Камп

Честито победа... ова беше како загравање пред мечот со Реал наредниот викенд.. конечно после подолго време одигравме одлична утакмица и ако наредната недела играме вака,јас мислам дека имаме големи шанси за победа на Ел Класико.. според мене одбраната ќе го реши тој дуел,ако одиграме смирено во одбрана без некој грешки,шансите ќе бидат се поголеми за победа :D..
п.с. Меси со нов рекорд, на само 26 години најдобар стрелец во историјата на Барса со 371 гол :cuc:

Одлична работа завршивме.Меси...не гледам граница пред него сега..:cuc:Се покажа дека тоа што го дискутираме тука е една од клучните работи за успех, а тоа е МОТИВАЦИЈАТА! Осасуна и не е некој противник,да, но барем не им дадовме простор на медиумите да пишуваат пред Ел Класико..Ако играме со ова темпо се надевам на победа..Многу пати сме ги покориле на Бернабеу, нема да биде сензација ако го направиме тоа пак, ние сме БАРСА. Ако имаме гладни Меси и Иниеста, кои цело време гризат, желни за победа, нема екипа на светот која не можеме да ја добиеме, каков црн Баерн, каков црн Реал..Сите не начекаа кога тимот беше психички и физички истрошен...Тие ретки кои успеале да се спасат кога Меси бил гладен, биле малку и имале многу среќа..(со Челзи кога 2 пати ја погоди стативата...) Одиме напред, првпат после натпреварот со Милан кога ги добивме со 4-0,вчера го видов тој препознатлив жар....

Уште не ми се верува во каков момент влегоа во форма Иниеста, Меси и Алвес. Со оглед на тоа дека Педро, Санчез и Валдес се цела сезона во одлична кондиција се што ни треба е Пиќе и Чави да подигнат малку ниво на игра и може да стане интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom