Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пенета како пред 4-5 години.Супер игра за сега.Лимитиран бројот на грешки,воедно и форхендот и бекхендот супер работат а одлично ги пласира сервисите.

И помина маката што раскина со Моја.:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1394759875][/DOUBLEPOST]Што се случува на натпреваров..Пенета и го поклони вториот сет,сега Стивенс и го поклони мечот.Трет сет 3-0 и брејк шанса и изгуби 4-6.А и на 4-3 имаше брејк шанса,ама се искина од грешки правење.Иако ги спаси сите три меч топки,испадна глупа бидејќи сите три поени ги продаде лесно,после првиот ритрн во тежок аут.Наместо да чека ветарот да направи некоја далавера и да направи рибрејк.На меч топка игра слајс а тоа ветарот растура,илјада ротации на топчето правеше.Удираат средина,топчето оди во ќошот.:icon_mrgr:

Моментално катастрофа се условите,тенис асален нема да има на мечот помеѓу Федерер-Андерсон,не дека Андерсон којзнае што тенис игра ама пак.:)Нормално ако не допре ветарот.

Последно уредено:
Мислам дека може Долгополов и до финале :)

Денес се надевам на победа на Гулбис, Ноле најверојатно ќе оди лесно 2-0 против Бенето.

Гулбис - Долгополов финале, може може! :D

Каква трагедија :pos::pos: 200 сета да изиграат 200 сета ќе добие Новак, е до толку нема оружје Бенето за Џокац.

Мене па уште не ми е јасно како успеа да стигне Бенето до четврт - финале, се гледа колку е лоша ситуацијава со топ10 тенисериве, кој повредени, кој тотално вон форма.

Nole winners 17 (7 asova), 12 UE
Bennetau winners 10 (2 asa), 32 UE
coffee.gif

Novak denes nishto posebno ne izigra , naprotiv. Beneto se usra , sam se pobedi , se isplashi od dolgite razmeni i forsirashe i gresheshe kako najobichen pochetnik . Novak se povekje mi ide na kurac so toa negovo nezainteresirano odnesuvanje ,denes samo na tri-chetiri poeni pokaza malku strast , zelba . Ne mi deluva ubedlivo , moze da izgubi moshne lesno od bilo koj top 20 igrach . Ne sum bash optimist , se sluchuva neshto chudno so nego

У последниот поен кога Бенето побара челенџ пак едвај дишеше.

Li Na какви смешки прави, ке освои на свој сервис при deuce атрактивен поен, и при нареден сервис прави дупла :pos:

Со падовите кои ги има Новак, и добрите сервиси на Иснер, вреди да се проба.
Иснер секогаш го намачува Новак, дури и кога овој играше во својата најдобра форма.

Дологополов - Иснер финале. ау, сакам сакам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom