Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Барајте на маркетот Nokia Refocus, од денеска е достапна за сите модели на Nokia, дури и за 520-ката.
Баш пред 5 минути пробав да ја симнам, ама не дава, ќе им треба малку време додека средат да може сите да ја земат.

Баш пред 5 минути пробав да ја симнам, ама не дава, ќе им треба малку време додека средат да може сите да ја земат.

На кој регион си наместен со телефонот? Сменисе во Америка. Немој си седел во МК :)))))

Кога порачувах телефонот(лумиа 820) забравих да и кажам бела боја. Ако ми го донесат во друга боја може ли да ја сменам бојата, т.е да си купам бела маска?

Се почесто размислувам да си ја сменам Note 3-ката за Lumia 1020... Што би направиле вие? :)

Кај 1020 не ми се свиѓа отпозади кај камерата е многу гломазен. За 1520 би го сменил ама го нема во МК, а за 1020 не :)

А ти си наш фан со андроид, подитно мени макар и 520ка да е :)
Не се симнувам од магаре на коњ :)
Имав 920-ка до пред некој месец, а сега сигурно Note-от не би го менувал за пониска класа... Или 1520, или Icon, или 1020 :)

Не се симнувам од магаре на коњ :)
Имав 920-ка до пред некој месец, а сега сигурно Note-от не би го менувал за пониска класа... Или 1520, или Icon, или 1020 :)
и јас така би играл :) ако не си на зорт со 8.1 се очекува и нови модели (930, мартини .. )

Бај д веј, да ве поканам сите на фан-пејџот на Windows Phone Македонија, место кај што се собравме добар дел од фановите и поддржувачите на WP и каде што редовно споделуваме новитети :)

Се почесто размислувам да си ја сменам Note 3-ката за Lumia 1020... Што би направиле вие? :)

Би седел на тоа сега. Чекај да видиме што ќе извади Нокиа сега. 930-ка би бил убав апдејт на 920-ка. Би дошло како интернацинална верзија на icon.

Јас да сум на твое место не би го направил тоа.Ако веќе сум одлучен да го дадам Ноте би го мењал за 1520.Но сепак ни таа опција не ми е баш,баш.Зошто?
Ноте 3 е доста покомпатибилен од 1520,потенок и полесен.1520 е многу гломазен и рабовите му се грди и воопшто нема да се навикнеш освен ако немаш големи раце.Гледај и надворешно,ако правиме компарација Ноте 3 е далеку похаризматичен и поатрактивен.Околу надворешниот изглед.големината и секојдневната употреба вкулувајќи го и стилцето :) се е јасно.Од тебе зависи дали сакаш WP или Андроид.

Јас да сум на твое место не би го направил тоа.Ако веќе сум одлучен да го дадам Ноте би го мењал за 1520.Но сепак ни таа опција не ми е баш,баш.Зошто?
Ноте 3 е доста покомпатибилен од 1520,потенок и полесен.1520 е многу гломазен и рабовите му се грди и воопшто нема да се навикнеш освен ако немаш големи раце.Гледај и надворешно,ако правиме компарација Ноте 3 е далеку похаризматичен и поатрактивен.Околу надворешниот изглед.големината и секојдневната употреба вкулувајќи го и стилцето :) се е јасно.Од тебе зависи дали сакаш WP или Андроид.

Од него зависи баш се што спомена ти, затоа што јас го имам сосема спротивното мислење.

Барајте на маркетот Nokia Refocus, од денеска е достапна за сите модели на Nokia, дури и за 520-ката.[DOUBLEPOST=1394785625][/DOUBLEPOST]

Нема потреба о плашење, спуштај слободно што сакаш колку сакаш. Нема вируси и такви глупости. Ова не е андроид ;)

Не не, не ми беше ради вируси, малку сум комплициран секогаш користам апликации кој се направени или од произведувачот на ОС или официјална апликација за намената која ми треба пример инстаграм нивната ако е бета, не ми е проблем да почекам додека да извадат официјален апдејт за да го решат ова, до пред некој ден бев на телефон што немаше пораки да пратиш што се вика и сега да наогам замерки на телефончево кој секој ден се подобар и подобар впечаток ми остава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom