ficdogg
221b
Баш пред 5 минути пробав да ја симнам, ама не дава, ќе им треба малку време додека средат да може сите да ја земат.Барајте на маркетот Nokia Refocus, од денеска е достапна за сите модели на Nokia, дури и за 520-ката.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш пред 5 минути пробав да ја симнам, ама не дава, ќе им треба малку време додека средат да може сите да ја земат.Барајте на маркетот Nokia Refocus, од денеска е достапна за сите модели на Nokia, дури и за 520-ката.
Баш пред 5 минути пробав да ја симнам, ама не дава, ќе им треба малку време додека средат да може сите да ја земат.
))))Nope, на Америка ми е се наместено.На кој регион си наместен со телефонот? Сменисе во Америка. Немој си седел во МК))))

А ти си наш фан со андроид, подитно мени макар и 520ка да еСе почесто размислувам да си ја сменам Note 3-ката за Lumia 1020... Што би направиле вие?![]()

Не се симнувам од магаре на коњА ти си наш фан со андроид, подитно мени макар и 520ка да е![]()

и јас така би игралНе се симнувам од магаре на коњ
Имав 920-ка до пред некој месец, а сега сигурно Note-от не би го менувал за пониска класа... Или 1520, или Icon, или 1020![]()
ако не си на зорт со 8.1 се очекува и нови модели (930, мартини .. )
Се почесто размислувам да си ја сменам Note 3-ката за Lumia 1020... Што би направиле вие?![]()
Јас да сум на твое место не би го направил тоа.Ако веќе сум одлучен да го дадам Ноте би го мењал за 1520.Но сепак ни таа опција не ми е баш,баш.Зошто?Се почесто размислувам да си ја сменам Note 3-ката за Lumia 1020... Што би направиле вие?![]()
се е јасно.Од тебе зависи дали сакаш WP или Андроид.Јас да сум на твое место не би го направил тоа.Ако веќе сум одлучен да го дадам Ноте би го мењал за 1520.Но сепак ни таа опција не ми е баш,баш.Зошто?
Ноте 3 е доста покомпатибилен од 1520,потенок и полесен.1520 е многу гломазен и рабовите му се грди и воопшто нема да се навикнеш освен ако немаш големи раце.Гледај и надворешно,ако правиме компарација Ноте 3 е далеку похаризматичен и поатрактивен.Околу надворешниот изглед.големината и секојдневната употреба вкулувајќи го и стилцетосе е јасно.Од тебе зависи дали сакаш WP или Андроид.
Барајте на маркетот Nokia Refocus, од денеска е достапна за сите модели на Nokia, дури и за 520-ката.[DOUBLEPOST=1394785625][/DOUBLEPOST]
Нема потреба о плашење, спуштај слободно што сакаш колку сакаш. Нема вируси и такви глупости. Ова не е андроид![]()