UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Kласа играч што неможе да добие ниту еден физички дуел... Еден од најпреценетите играчи последнава декада.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Kласа играч што неможе да добие ниту еден физички дуел... Еден од најпреценетите играчи последнава декада.
Марига и Мудингај се снажни дечки па тие не ви носат некоја полза нели? :D Вие за играч како Нејмар газот ќе си го продадете моментално...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
A? Демек не е така? Па еден Гансо колку го сакавте во тимот, а сега ми збориш дека Нејмар не бил добар играч. Немој молим те...:D
Лукас беше тоа.

И не реков дека Нејмар не е добар играч, туку моментално сеуште е далеку од класата на Рибери, Меси, Роналдо, Бејл, Хазард, Ројс, Робен.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Лукас беше тоа.

И не реков дека Нејмар не е добар играч, туку моментално сеуште е далеку од класата на Рибери, Меси, Роналдо, Бејл, Хазард, Ројс, Робен.
Добро ајде нека е така ко шо викаш, несакам глупи муабети да тераме, али муабетот ми беше зедовме добар играч и се отиде претседателот кој не го сакавме.

Бејл и Ројс бе :ROFLMAO:

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Овој излезе поголем криминалец од нашиов ...:D Ај и јас да му посакам убав престој, а и не дека ќе му биде лошо, знаеме какви се затворите низ Европа ..:D
Нека го сместат во студентски во Гоце Делчев.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро ајде нека е така ко шо викаш, несакам глупи муабети да тераме, али муабетот ми беше зедовме добар играч и се отиде претседателот кој не го сакавме.

Не би пукал од смеење да сум на твое место ама ај, вие барселонисти сте поголеми секташи од баварциве (као што ги нарекоа некои од тука).

Филе ви го испрал мозокот тотално.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Не би пукал од смеење да сум на твое место ама ај, вие барселонисти сте поголеми секташи од баварциве (као што ги нарекоа некои од тука).

Филе ви го испрал мозокот тотално.
Хаха каков црн Филе бе другар, што има врска тој со муабетов сега не ми е јасно :facepalm:, или незнаеш што да кажеш па ајде колку да се напише нешто. Свашта...

O

ob1

Гостин

Е што е бе Нејмар подобар од Бејл или Ројс? Не дека овие двајца се нешто wow, ама колку толку се имаат покажано во европски клубови и лиги. Нејмар кај се има покажано во Бразил и на YouTube?

R

red.devil

Гостин
Видете, Нејмар има огромен потенцијал... Ама засега успешно го крие некаде... Како Чави топката што ја крие.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Е што е бе Нејмар подобар од Бејл или Ројс? Не дека овие двајца се нешто wow, ама колку толку се имаат покажано во европски клубови и лиги. Нејмар кај се има покажано во Бразил и на YouTube?
А што па толку постигнато имаат овие двајца, па и Хазард повеќе од Нејмар што толку се величат и се ставаат во ист кош со Роналдо, Меси Рибери и Робен ?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
Ај чим сите одат офтопик и јас да упатам една честитка .
Нека му е со среќа престојот во затвор на Ули Хенес . Поздрав до сите баварци :D
Ex-England striker Gary Lineker shares that view, whimsically tweeting: "Bayern President Uli Hoeness given 3.5 years in jail for tax evasion. There's an outside chance they could lose a game before his release."

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
Бејл за мене моментално е многу подобар играч од Нејмар. Не дека Нејмар не е добар ама Бејл си е Бејл, ора по теренот, трча како мотор да има во газот. Јебига, Премиер Лига гени. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom