Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobro be ne citase nekolku strani ponazad deka ce se olesnue procedurataSto ima denes novo vo vrska so pashaportive,slusnal nekoj?[DOUBLEPOST=1394466327][/DOUBLEPOST]Sto ima denes novo vo vrska so pashaportive,slusnal nekoj?
![]()
Ti zabrani ili koj ....Сега и македонците кои мислат дека со 200 еур ќе вадат пашапорт се зезнаа. Нема више пашапорти давање. Не може да биде исто некој што инвестирал многу пари и да чека и некој со 200 еур. Бугарска има Закон. Све је за пари како и секаде у свет.
ЕУ им забрани. Ако си маж имаш пари да инвестираш у секоја држава ќе ти даваат пасош.Ti zabrani ili koj ....
dobro znam deka imas pare no koja e potrebata da ides kontra na sve patem ja citase izjavata na Vigenin ce ima pasporti a toa deka ima komisie od EU vo Sofija i koi ja kontroliraa rabota znam no toa e za nekoi koi imaa bradi do kolena i zene so burke koi nosat arapski preveduvaciЕУ им забрани. Ако си маж имаш пари да инвестираш у секоја држава ќе ти даваат пасош.
dobro znam deka imas pare no koja e potrebata da ides kontra na sve patem ja citase izjavata na Vigenin ce ima pasporti a toa deka ima komisie od EU vo Sofija i koi ja kontroliraa rabota znam no toa e za nekoi koi imaa bradi do kolena i zene so burke koi nosat arapski preveduvaci
pa zatoa ja doprea cela rabota od eu zaradi takviОни со жене бурке су пуне паре. У тоа е разликата бе. Човек без и човек со пари никаде во свет не се третира исто. Пасоши ќе има за тие со пари секогаш. Ако сака да е и Арап.
pa zatoa ja doprea cela rabota od eu zaradi takvi
Еу не ја допрел. Самата држава. Никаде во свет не можеш да земеш пашапорт за 200 ЕУР. Најмалку додај уште 3 нули за тоа. И да инвестираш и да вработиш луѓе треба па ако допринесеш за државата тогаш ќе добиеш. Во спротивно сликај се. Така да не се надевајте воопшто. Барајте друго чаре.
Еу не ја допрел. Самата држава. Никаде во свет не можеш да земеш пашапорт за 200 ЕУР. Најмалку додај уште 3 нули за тоа. И да инвестираш и да вработиш луѓе треба па ако допринесеш за државата тогаш ќе добиеш. Во спротивно сликај се. Така да не се надевајте воопшто. Барајте друго чаре.
ovaa so uste tri nuli najinteresno mi e 200.000 evra za pasos? pa ti normalen li si be drugar ne e samo nesto kolku da kazes razmisli malku pred da go kazes toa nestoЕу не ја допрел. Самата држава. Никаде во свет не можеш да земеш пашапорт за 200 ЕУР. Најмалку додај уште 3 нули за тоа. И да инвестираш и да вработиш луѓе треба па ако допринесеш за државата тогаш ќе добиеш. Во спротивно сликај се. Така да не се надевајте воопшто. Барајте друго чаре.
On ne razmisluva,tuku samo tropa nesto bez vrska samo da misli nekoj deka e pameten[DOUBLEPOST=1394549344][/DOUBLEPOST]
ovaa so uste tri nuli najinteresno mi e 200.000 evra za pasos? pa ti normalen li si be drugar ne e samo nesto kolku da kazes razmisli malku pred da go kazes toa nesto