Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ми препорача некој добро средство за подмачкување на ланец
појма неам овие знам дека го имаат и го даваат ефтино плус мислам дека се увозници на моторех они, што е толку далеку ке грабнеш точак у ѓорче да си за мак. 40 мин си тамуПо Центар да не го има некаде, далеку ми е асуц![]()
Да, не го оцрнува, но само ако возиш асфалт.![]()
Тефлонско уље.Не го црни ланецот.300 денари е во КТм на партизанска.Не сум приметил дали го има по другиве продавници.
Очисти прво добро ланецот и после стави му вакво и ќе немаш гајле
Земи си уље во зависност од тоа каде возиш, барем според мене, wet ако цепаш низ град посебно ако возиш по дожд бидејќи потешко се вади, но собира прашина ептен, затоа ако возиш мтб ли што ти знам ќе си земеш суво, ставаш неколку саати пред да возиш и почесто ќе го подмачкуваш ланецот. Имаш по продавнициве за точкои колку сакаш, околу 300/500 денари се движат цените.Да ми препорача некој добро средство за подмачкување на ланец
Темелно чистење, подмачкувње и полирање. Тоа е она што ти треба за да го спремиш точакот за новата сезона, под услов да е технички исправен.Ќе го вадам точакот деновиве, па да прашам. Што се треба да средам пред да почнам со нова сезона? Хидраулични дискови, амортизери, ланец? Или наједноставно да го однесам во outdoor, они да го средат?
Што да исчистам/подмачкам? Втора сезона ми е, па да почнам од почеток.
На пазар побарај има за 50 денари, 100 ml.
Завршив работа со Sonax SX 90 - PLUS од 300 денари.
Благодарам на сите за помош, сепак не ги најдов средствата што ми ги препорачавте.
Од каде го зема?
Бегај во оутдоор.Остави они нека си го средат.Не чепкај ти да не зафркнеш работа па да треба после луѓето дупло да средуваат.И совет оди побрзо додека не е почната фулл сезоната за да завршиш побрзо[DOUBLEPOST=1394413785][/DOUBLEPOST]Ќе го вадам точакот деновиве, па да прашам. Што се треба да средам пред да почнам со нова сезона? Хидраулични дискови, амортизери, ланец? Или наједноставно да го однесам во outdoor, они да го средат?
Што да исчистам/подмачкам? Втора сезона ми е, па да почнам од почеток.
Завршив работа со Sonax SX 90 - PLUS од 300 денари.
Благодарам на сите за помош, сепак не ги најдов средствата што ми ги препорачавте.