Автомобили во размер

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
da[DOUBLEPOST=1394382023][/DOUBLEPOST]Имам уште 100 модели да ви покажам

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Прошол некој во Сити Мол горе спроти делот за храна? :)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Прошол некој во Сити Мол горе спроти делот за храна? :)
Во бугати бистро.
Каде беше да прочиташ па да дојдеш кога се собравме колекционери од форумов пред 2-3 недели[DOUBLEPOST=1394405458][/DOUBLEPOST]
Имам уште 100 модели да ви покажам
Покажувај само не дуплирај слики[DOUBLEPOST=1394405495][/DOUBLEPOST]
Во бугати бистро.
Каде беше да прочиташ па да дојдеш кога се собравме колекционери од форумов пред 2-3 недели
Покажувај само не дуплирај слики
[DOUBLEPOST=1394405527][/DOUBLEPOST]
Во бугати бистро.
Каде беше да прочиташ па да дојдеш кога се собравме колекционери од форумов пред 2-3 недели
[DOUBLEPOST=1394405571][/DOUBLEPOST]фр[DOUBLEPOST=1394405726][/DOUBLEPOST]
Во бугати бистро.

Последно уредено:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Денеска купив од Maisto Mercedes CLS-Klasse.
Сегогаш од нив повеќе или помалку сум се разочарувал ама овој пат разочарувањето беше многу големо.
Последните два сиви беа во КРШ ГТЦ И во Рамстор а ни двата тегет кои беа во Сити мол не беа нешто посебно.
Тој од ГТЦ за малку ми побегна,а кој го гледал во Рамстор го видел каков беше.
Цел ден изгубив во центрирање на задната осовина и тркалата.Вратите исто така морав да ги доработам и да се затвараат убаво.
Ми остана уште пребојувањето за кое се мислам дали да биде бел,сив или црн.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
http://pozharnimashini.com/kолекција/

Вчера во една трафика во градов го забележав овој весник, неверојатни 100 денари, автомобилите се изработени со неверојатна точност, следува и весник, во кој е опишана целата машина. од година на производство, до тоа во кои акции учествувала. човекот во трафиката, ми кажа дека ќе продолжат да ги носат. имаше и хелихоптери од прва и втора светска воја, исто изработени со неверојатна точност. 1/72 размер беа.

Член од
20 декември 2011
Мислења
158
Поени од реакции
255
http://pozharnimashini.com/kолекција/

Вчера во една трафика во градов го забележав овој весник, неверојатни 100 денари, автомобилите се изработени со неверојатна точност, следува и весник, во кој е опишана целата машина. од година на производство, до тоа во кои акции учествувала. човекот во трафиката, ми кажа дека ќе продолжат да ги носат. имаше и хелихоптери од прва и втора светска воја, исто изработени со неверојатна точност. 1/72 размер беа.
Каде точно си го видел списанието и кој модел беше?

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Vo veles vo trafikata na Jose, neznam dali si od veles i dali ja znaes trafikata, gi ima prvite broevi od pozarnite kade sto e Pozarnata proizvedena vo kazahstan i eden od helikopterite, sega go najdov i sajtot, po 14 evra se helikopterite da gi poracas preku net, a pozarnite 9 evra
neznam kako im izleguva matematikata da gi prodavaat po sto denari.[DOUBLEPOST=1394925115][/DOUBLEPOST]
http://kolekcijavatrogasnihmasina.com/kolekcija/
eve ovoj broj prviov go imaat a sega na sekoj dve nedeli ke gi nosele i drugite modeli. po red

Член од
20 декември 2011
Мислења
158
Поени од реакции
255
Vo veles vo trafikata na Jose, neznam dali si od veles i dali ja znaes trafikata, gi ima prvite broevi od pozarnite kade sto e Pozarnata proizvedena vo kazahstan i eden od helikopterite, sega go najdov i sajtot, po 14 evra se helikopterite da gi poracas preku net, a pozarnite 9 evra
neznam kako im izleguva matematikata da gi prodavaat po sto denari.[DOUBLEPOST=1394925115][/DOUBLEPOST]
http://kolekcijavatrogasnihmasina.com/kolekcija/
eve ovoj broj prviov go imaat a sega na sekoj dve nedeli ke gi nosele i drugite modeli. po red
Вчера во Тинекс го најдов ЗИЛ-от и си земав, иако веќе го имав лани купено во Бугарија.
Убаво е што конечно и кај нас се појави нешто вакво, иако мене лично оваа серија 'пожарникарски возила' многу не ме интересира, но добро е да почнат од нешто и искрено се надевам, под услов ако ова се продава, дека еден ден можеби ќе дојде и онаа новинска серија на 'Легендарни аутомобили', која оди во другите бивши ЈУ-републики.
За 99 денари овој модел е џабе, меѓутоа, можеби некои знаат, а некои не, кај овие серии првиот број е секогаш по промотивна цена и е или дупло или трипати поевтин од наредните броеви. Тоа значи дека веќе од следниот број, кој излага следната недела, цената ќе биде 199 или 299 денари.
Во Бугарија, ЗИЛ-от исто така беше бр.1 и чинеше 3 лева (96 денари), но веќе следните броеви беа по 10 лева (320 денари).
За мене искрено и 300 денари е пристојна цена, бидејќи се тоа модели кои се доста поквалитетни од Burago или Mondomotors во 1:43.
Она што не ми се допаѓа е што моделите се во различити размери, како 1:57, 1:64, 1:43 итн., не се сите на пример во 1:43.
Но најважно од се е што конечно дочекавме и кај нас да се појави некое од овие новински изданија на модели.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Cenata e smesna navistina, duri i da se trista denari, i mene mi e problem sto gi proziveduvaat vo razlicni golemini, no sekako planirav da gi kupuvam duplo tie sto se 1/43 edna za kolekcijata pozarni, druga za mojata kolekcija 1/43, gi kupuvam i helikopterite 14 evra e redovna cena, mislam deka ti prativ sajt dagi razgledas. a cenite gi pisuva na vesnicite. prviot broj navistina e 2.5 evra, potoazavrsuva do 5. no toa se tri kutii cigari. a kolekcijata kako cela e mnogu ubava. neznam dali gi razgleduvase taksi kolite vo svetot, ima eden broj kade sto davaat dva modela vo eden broj, i tie se bezprekorno izraboteni,i navistina se nadevam da gi donesat kaj nas. tie isto kako i policajskite koli se samo 1/43

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
uste...[DOUBLEPOST=1395260129][/DOUBLEPOST]bubata e moja izrabotka kolickite se 1 24

Attachments

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
uste...[DOUBLEPOST=1395261321][/DOUBLEPOST]imam seat leon fr mnogu redok model seatot e 1 18[DOUBLEPOST=1395261364][/DOUBLEPOST]imam seat leon fr mnogu redok model seatot e 1 18[DOUBLEPOST=1395261574][/DOUBLEPOST]utre sliki od seatot[DOUBLEPOST=1395262074][/DOUBLEPOST]немозам да најдам лаборџини конташ ако има некој за трапа или да продава нека пише исто така и диабло мислам на 1 18[DOUBLEPOST=1395264801][/DOUBLEPOST]поршето 959 е катастрофа изработено тоа е бураго го купив и се зафркнав

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom