Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Никола Петковиќ,централниот и по потреба левиот бек ,што беше на позајмица од Генчербирлиги изгледа нема да го продолжи договорот затоа што Звезда немала пари за него...Кататрофална грешка прават со него што не го продолжуваат договорот, он сам бркаше менаџери за да дојде у Звезда затоа што е звездаш а сеа овие немаат 150 000 евра за 6 месеци да му дадат...Срамота е што еден од најдобрите поединци во првиот дел на сезоната ќе го пуштат да си отиде а од него може да биде страшен играч...Планира Чеде со Томовиќ и со Туториќ да игра во одбрана....Екипава сеа ми личи исто ко онаа на почеток на сезона али ај, ваљда грешам...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Баш пред малце читав некои коментари на Спортска Централа и баш некои пишуваа дека се пуштил муабет дека ФК Црвена звезда ќе се преименува во ФК Слобода тоа е првото име на клубот, па дали некој знае нешто повеќе?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Никола Петковиќ,централниот и по потреба левиот бек ,што беше на позајмица од Генчербирлиги изгледа нема да го продолжи договорот затоа што Звезда немала пари за него...Кататрофална грешка прават со него што не го продолжуваат договорот, он сам бркаше менаџери за да дојде у Звезда затоа што е звездаш а сеа овие немаат 150 000 евра за 6 месеци да му дадат...Срамота е што еден од најдобрите поединци во првиот дел на сезоната ќе го пуштат да си отиде а од него може да биде страшен играч...Планира Чеде со Томовиќ и со Туториќ да игра во одбрана....Екипава сеа ми личи исто ко онаа на почеток на сезона али ај, ваљда грешам...

Петковиќ и Мијаиловиќ според мене беа најдобрите дефанзивци што ги имавме годинава, највеќе покажаа...а еве не пројде ни цела сезона а веќе и за двајцата нема место во Звезда. Голема грешка прават.

Баш пред малце читав некои коментари на Спортска Централа и баш некои пишуваа дека се пуштил муабет дека ФК Црвена звезда ќе се преименува во ФК Слобода тоа е првото име на клубот, па дали некој знае нешто повеќе?

Не сум слушнал ништо, ама ми изгледа невозможно ова, Звезда си е Звезда и незнам која будала би го сменила името како што се викал клубот порано.

btw, гледајте го клипов со Џеф Силва, леле смеење го учат да рече среќна нова година. Паднав од смеење:pos2:

http://www.crvenazvezdafk.com/dzef-silva-sanja-o-marakani-1353-c5-video.htm

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Хахахахахах луд е циганов...
Нека ми даде некој информации за него што позиција игра и тако даље позз:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хахахахахах луд е циганов...
Нека ми даде некој информации за него што позиција игра и тако даље позз:helou:

Лево крило, на првата тренинг утакмица дал 3 гола...па ќе видиме како ќе игра на утакмиците што престојат од лига.

btw, добро што неможеше да погоди српска (СИПКАС викаше :pos2:) да им докаже дека не ја слават само србите таа нова година и дека не е нивна!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Хахаахахахахах, значи не е здрав нигеров... Ќе го биде овој, и Едгар кога дојде имаше долги суканици па го споредуваа со Давидс, глеам и овој исто...

Се поштуе што е роден на 29 јуни , исто ко мене...:wink:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Nikoj ne znae poveke zs se ova e izmislica se najduvat nekoj budali i si pisaat sto sakat ili si kazat po nekoja glupost e sega ima nekoj daleku po tapi i od niv pa veruvaat . Za preimenuvanje na stadionot imase nekoj muabetcinja dali da se preimenue ali se se smiri a neli pak za imeto na naj trofejniot srpski klub CRVENA ZVEZDA.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

Какво мењање име бе,сеа бев на делије форум нема везе ова истресено од некој Глодар пуштена шпекулација,цел свет не знае како Red Star Црвена Звезда:toe: Нема менување на името на најтрофејниот клуб од Србија!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ок јас сум измислил:jaj:Јас ти кажувам како сум прочитал а не знам што звездаш си кога не знаеш ни како се пишува името на клубот

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ок јас сум измислил:jaj:Јас ти кажувам како сум прочитал а не знам што звездаш си кога не знаеш ни како се пишува името на клубот
Ja читав на страната на спортска централа и нигде(ни на форумот) не видов таква шпекулација така да ако имаш извор стави го тука а не да паламудиш...

А извини, што беше грешно напишано во постот на АеРоДрОм ???

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Друже прочепкај малце и види како се пишува името на вашиот клуб

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Којзнае кај си прочитал како може името да се смени???
Нема ни грам шанса...па го пишав името и на англиски Red Star и после допишав Црвена Звезда што е тука нејасно?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Значи вака отвори го званичниот сајт на звезда и види како се пишува!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39

Бог да те прости со постов! Името ќе се мењало:pos2::pos2:
Нема никакви услови за тоа...Делије Фирм ќе дигнат се во воздух тоа да се деси,најтрофејниот клуб да менува име ајдееееее:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom