Делови за самострел

• Креатор на темата Креатор на темата riki pilot
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2008
Мислења
398
Поени од реакции
212
ме занима дали се продават некаде делови за самострел колку им е цената и може ли да се пракаат по пошта и кои делови се поиздржливи квалитетни ако знае некој нека пише позз

ме занима дали се продават некаде делови за самострел колку им е цената и може ли да се пракаат по пошта и кои делови се поиздржливи квалитетни ако знае некој нека пише позз
едно време беа слободни за продажба па после со закон се класифицирани како оружје за кое ти треба дозвола, ако е се уште така, би требало делови за него како и делови за оружје - со дозвола.

Провери у Микеи (кај Јосип Броз ) и у трговски на 3 - ти спрат до еко -шопинг у продавницата за оружје (не ми текнува на името) .

Провери у Микеи (кај Јосип Броз ) и у трговски на 3 - ти спрат до еко -шопинг у продавницата за оружје (не ми текнува на името) .
тука е проблемо друже што не сум од Скопје затоа и пишам дали има нарачки преку интернет и некоја нивна страна да ги видам цените за да израчунам колку ке ми излезе нарачката

тука е проблемо друже што не сум од Скопје затоа и пишам дали има нарачки преку интернет и некоја нивна страна да ги видам цените за да израчунам колку ке ми излезе нарачката
Аааааа ок тогаш,sorry :(
За интернет страна не верувам дека имаат ...

Аааааа ок тогаш,sorry :(
За интернет страна не верувам дека имаат ...
На ибеј нема ништо од самострели,воздушни пушки и огнено,а на амазон има буквално се,од димни бомби до муниција,од пиштоли до лакови и сл...

На ибеј нема ништо од самострели,воздушни пушки и огнено,а на амазон има буквално се,од димни бомби до муниција,од пиштоли до лакови и сл...
Друже за Микеи (позади ЈБТ ) ме прашува дали имаат нет страница ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom