Колку секс треба за да кажеш дека си искусен/искусна?

• Креатор на темата Креатор на темата Amateur
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти барала пари тогаш е професионалка. Не е исто да бидеш на пример искусен возач и професионален возач. Не мешај поими :D
нене, пошо горе спомна со 4 е искусна, значи 14... може да се каже дека е про, само шо не бара пари :D
разбираш, тоа ти е ко професионален возач да те вози за џабе, исто ти се фаќа :D

нене, пошо горе спомна со 4 е искусна, значи 14... може да се каже дека е про, само шо не бара пари :D
разбираш, тоа ти е ко професионален возач да те вози за џабе, исто ти се фаќа :D
Не е исто. За да биде професионалец треба тоа да и е професија :)
У секој случај, алал да ти е ако си успеал да направиш женско да ти признае дека била со толку партнери.

Не е исто. За да биде професионалец треба тоа да и е професија :)
У секој случај, алал да ти е ако си успеал да направиш женско да ти признае дека била со толку партнери.

Не ја направив, сама си кажа... не беа баш 14 ама 10тина сигурно :)
И ајде, нека не е професионалец, ко така е... мераклика? :D

Не ја направив, сама си кажа... не беа баш 14 ама 10тина сигурно :)
И ајде, нека не е професионалец, ко така е... мераклика? :D
Абе а знаеш како викаат, кога машко ќе ти каже со колку жени бил делиш со три за да го добиеш реалниот број, а кога женско ќе ти каже - множиш со три :D Така да не верувај на се што ќе ти кажат :pipi:

Се зезам иначе, некои ме сфатија преозбилно со муабетов. :ROFLMAO:

Абе а знаеш како викаат, кога машко ќе ти каже со колку жени бил делиш со три за да го добиеш реалниот број, а кога женско ќе ти каже - множиш со три :D Така да не верувај на се што ќе ти кажат :pipi:

Се зезам иначе, некои ме сфатија преозбилно со муабетов. :ROFLMAO:

е де, знам дека се зезаш :D али и ја ова од горе ќе го пишев, али не со три туку со два, али таа е поентата :icon_mrgr:

е де, знам дека се зезаш :D али и ја ова од горе ќе го пишев, али не со три туку со два, али таа е поентата :icon_mrgr:
Не мислев на тебе де, таман работа уште на тебе да треба да ти се правдам за глупостите што ги трескам :D Други почнаа да ми пишуваат по фејсбуци мејсбуци и слично.
Он топик: Не се множи со два туку со три, така е формулата :pos:

Не е се' до бројот, некогаш треба да умееш и да имаш талент. Таков се раѓа, тешко се станува. Но со бројката може само да се подобрува.

Кој сака искуство нека си најди некоја 30годишна јебачица. Кога ќе те грабни... леле, леле...
Тако је!! (y)
Ама ако е 30 годишна, и останало само да биде јебачица, друго ништо! Посебно ако е од село.

Последно уредено:
Тако је!! (y)
Ама ако е 30 годишна, и останало само да биде јебачица, друго ништо! Посебно ако е од село.
Еј па замисли со години да ја шеташ и со друг да ти го начука, посебно од село ако е. Или година дена потоа да ја баеш, курва, од село била, грда, никако ден да помине а да не ја споменеш, кои траги се тоа длабоки. Замисли еј.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Искуството не е битно воопшто. Но искусни се оние кои имале многу секс..на пример над една година редовен скоро секој ден секс...

Да,но само ако со истиот/та партнер/ка долго време и се стекнува искуство додека со различни партнери не е баш како што мислат многумина бидејќи сите се различни вкусови,сексуални склоности и страсти и.т.н.

Да,но само ако со истиот/та партнер/ка долго време и се стекнува искуство додека со различни партнери не е баш како што мислат многумина бидејќи сите се различни вкусови,сексуални склоности и страсти и.т.н.
според мене меџик џонсон е искусен. типот на времето тврдеше троцифрена бројка ....... ;)
во споредба со него, сите ние сме мали дечиња :pos:

Искуство се стекнува со дооооолги години редовно ебење... И пак не може да се каже „Знам се во сексот“. Пак ќе излезе нешто ново.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom