Фан Клуб: Црвена Звезда

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
И од официјалниот сајт, вчера (недела) си поднел оставка.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Klubot gi demantira glasinite koj se pojavija vo mediumite kao navodno Zeman ke si odi coekov ostanuva vo klubot mada ako se povtori i vo cetvrtok istata greska nedaj boze nekoj ke mora da gi snosi posledicite i da si ja plati cenata.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе вчера секаде пишуваше дека го напуштил клубот, сега што е работава незнам. Искрено сакам да остане, зошто ако дојде нов тренер оди во вода сето тоа што беше правено летово со Земан, па пак од поново и најверојатно отиде од сега титулата! Нека го остават човекот, ваљда и фудбалериве ќе се свеснат малку.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Абе вчера секаде пишуваше дека го напуштил клубот, сега што е работава незнам. Искрено сакам да остане, зошто ако дојде нов тренер оди во вода сето тоа што беше правено летово со Земан, па пак од поново и најверојатно отиде од сега титулата! Нека го остават човекот, ваљда и фудбалериве ќе се свеснат малку.

А што беше направено ова лето со Земан???????...Кобајаги некои екстра напорни и невидени припреми кои играчите едвај ги истрпеа...Донесе 11 болиди од кои тројца се погодија да знаат да шутнат топка а другиве 8 еве сеа чекаат шут-карта... Па сеа се премина на план Б,донесување т.е. враќање на старите играчи од типот на Марковиќ,Гвозденовиќ,Пекариќ,........

Му ја зема капитенската лента на единствениот што имаше авторитет после заминувањето на Бомба, Короман нешто као бил недисциплиниран па сеа Милијаш е капитен....

Нема кои фудбалери да се свеснат...Управата заеба работа и треба да сноси одговорност...Се чека четврток и Апоел за да се види како ќе се продолжи...Делије више и дадоа соопштение кај што викаат дека малце фали за ескалира состојбата на Север....

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Милијаш Е капитен, порано беше Короман, ама од сезонава е Милијаш... Бар така мислам, не знам точно...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
sto mu fali na milijas pa za da ne bide kapiten?

Дрскост, лидерство, поштовање од другите...Да не се разбереме погрешно...Во оваа екипа он е играч број 1 ама не може сам да игра...Премногу е нежен....Али кога ќе се види од друга страна, па нема подобро решение...Короман сакаше да си иде, па не сакаше и тука му скурчи на Земан...Од сите други Милијаш е најмногу у клубот и обично по тој принцип се доделува капитенската лента па изглеа и сега дека таква била работата...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Забораив да пишам прееска....

Бившиот стопер на Војводина Нино Пекариќ денес потпиша за Звезда ама мислам дека и со него е слично како и со Петковиќ т.е. дека се на едногодишна позајмица со можност за продужување на договорот....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ajde tepajte so apoel zaso sramota ke bide samo vie da ne igrate u uefa

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
CRVENA ZVEZDA -apoel pod golem pritisok ke bidat igracite po losiot start ovaa god no na marakana pagale daleku pogolemi iminja od apoel se nadevam na dobra igra .Konecno se znae so Kastiljo nema da igra za ZVEZDA potpisa za everton sopred mene eden najdobriot prvotimec od minatata sezona, Nino Pekaric potpisa za zvezda.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
За 3мин почиња Звезда свите Дељија пред ТВ !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
2-2 конечен резултат, ама снема слика нешто, кој курац ли му е сега бе?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom