Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што има лошо во типото?...Xperia Tipo...
3.2` 320x480 pixelsZTE Kis Blade. Сестра ми го користи, јас немам нерви за него. Па моено типо е цар за него.
што има лошо во типото?
Колку пари толку музика. За тие пари tipo-то си е таман.3.2` 320x480 pixels
3.2MP Camera
512 Ram
iPhone 5 & HTC Wildfire S. Полоши телефони од нив нема.Ајфон никад више.
затоа типото ќе го најдеш за 2000 денари........СЕ си има своја цена.........[DOUBLEPOST=1394120855][/DOUBLEPOST]3.2` 320x480 pixels
3.2MP Camera
512 Ram
за релативно малку пари машината е супер,исто што плукаат по алкателите кои нови чинат 100 евра,а половни(угол нови може да се речи) чинат околу 30тина евра........камера,wifi,GPS,facebook,twitter,некои мали апликации корисни поддржува,исто мемориска картичка до 32 гб,за парите петарда !Колку пари толку музика. За тие пари tipo-то си е таман.
14 месеци го имам типото, и досега не направило никаков проблем, ниту да ми crash-не апликација. Единствено што не можам да најдам добри слушалки за него. И да, бојата, не сакам белозатоа типото ќе го најдеш за 2000 денари........СЕ си има своја цена.........[DOUBLEPOST=1394120855][/DOUBLEPOST]
за релативно малку пари машината е супер,исто што плукаат по алкателите кои нови чинат 100 евра,а половни(угол нови може да се речи) чинат околу 30тина евра........камера,wifi,GPS,facebook,twitter,некои мали апликации корисни поддржува,исто мемориска картичка до 32 гб,за парите петарда !
iPhone 5 & HTC Wildfire S. Полоши телефони од нив нема.Ајфон никад више.
Колку пари толку музика. За тие пари tipo-то си е таман.
Не пишав јас за цената туку кажав дека за мене е лош телефон. Mногу е мал и повеќе личи на играчка отколку на телефон со оперативен систем.затоа типото ќе го најдеш за 2000 денари........СЕ си има своја цена.........
кога ќе споредуваш мобилни не можеш да ја заобиколиш цената на коштање.Не пишав јас за цената туку кажав дека за мене е лош телефон. Mногу е мал и повеќе личи на играчка отколку на телефон со оперативен систем.
ќе сакаш да образложиш зошто? вака твоето мислење нема да му значи на никој освен на хејтерите на епл...