Јоветиќ од Партизан отиде во Фиорентина, Баста е во Удинезе.Леле Душан Баста си отиде...Звер беше детето и сега го земаа Фиорентина...:nesvest:
:kesa::kesa::kesa:Грешно сум разбрал:kesa::kesa::kesa:Јоветиќ од Партизан отиде во Фиорентина, Баста е во Удинезе.
Jas mislim pak obratno dobro se pokaza tricko na podgotovkite barem po to sto mozev da procitam pokraj postiognuvanjeto na golovite igral i mnТешко дека Тричко ќе фати место оваа сезона, со оглед на тоа што имаат напаѓачи а планираат барем уште еден напаѓач, ако не и повеќе. А оптимиста сум за нареднава сезона, титулата иде на маракана
Јас до вчера бев во Црна Гора, и за секоја пријателска на Звезда го имаше тимот со кој играле. Тричко имаше најмалку играно од сите напаѓачи, а имаше постигнато 4 гола ми се чини во сите 6 утакмици. 1 на почетокот, потоа играше многу малку и овие 3 на крај. Ќе видиме што ќе биде, јас мислам дека нема да добие многу шанса.Jas mislim pak obratno dobro se pokaza tricko na podgotovkite barem po to sto mozev da procitam pokraj postiognuvanjeto na golovite igral i mn
dobro.Zeman najavi mecevi so mn golovi pa mora da ima na raspolaganje poike napagaci.
Епа чекаме одмазда од Ѕвезда!CRVENA ZVEZDA--apoel na 14ti avgust ZVEZDA ke go odigra prviot megunaroden mec ovaa god na gostinski teren vo kipar apoel e tim koj go izbaci pelister so 1-0od penal vo revans na kipar.
да да мора одмазда...и тоа со 5 гола на маракана...АЈМО ДЕЛИЈА..Епа чекаме одмазда од Ѕвезда!
Сега мешаш политика и што ти ја знам таму...И јас се сложувам со тебе, ама и ти и многу други (вклучуајќи ме и мене) навиваме за реал рома манчестер и др. а тие не навиваат за нас. И што? Ништо! Зошто да не навивам за Звезда, кога во моментов играат против нашите најомразени (исти курац и тие се грци)! Да игра некој македонски клуб против американски или некој сл. како нив мислиш не навиваат они за нас? Навиваат, исти курац сме и ние и србите. Секој народ си навива за својот сосед, а кај нас + мотивација е што играат против кипрани. Нормално дека навивам за наши клубови, на прво место Тетекс ама секој си има свој омилен клуб...Чекаме одмазда од звезда пффффффффффф, од кога па звезда стана македонски клуб(без разлика што златните моменти на овој клуб ги испишаа токму играчи од Македонија,а и во моментов го имаме Тричко во нивниот состав) ??? Е сега ако даде Тричко гол против апоел ајде да збориме за некаква одмазда,ама ако тоа го направи некој на "иќ" или пак некој од резервистите на Порто и на Бенфика што ги носат во звезда, тогаш стварно нема што ние да доживуваме оргазми.зборот ми е ај најдете ми еден белграѓанец што навива за Вардар или за некој друг македонски клуб па тогаш и јас ќе почнам да навивам за звезда или за партизан.фала богу дека и јас сакам звезда да ги помине кипраниве ама да се правам поголем звездаш од самите делии или партизановец од самите гробари или глобално кажано поголем србин од самите срби (а тоа ни е сериозен прблем на нас Македонците) немам намера! Дечки навивајте си за нашите Вардар Пелистер Победа Работнички Македонија ЃП Тетекс Беласица Тиквеш и др оти какви такви сепак се наши,ако продолжите вака озбилно ќе ме натерате да се зачленам во БББ - Загреб.
Sekoj ima svoe pravo za koj ke naviva od mal ja zasakav zvezda i navivamЧекаме одмазда од звезда пффффффффффф, од кога па звезда стана македонски клуб(без разлика што златните моменти на овој клуб ги испишаа токму играчи од Македонија,а и во моментов го имаме Тричко во нивниот состав) ??? Е сега ако даде Тричко гол против апоел ајде да збориме за некаква одмазда,ама ако тоа го направи некој на "иќ" или пак некој од резервистите на Порто и на Бенфика што ги носат во звезда, тогаш стварно нема што ние да доживуваме оргазми.зборот ми е ај најдете ми еден белграѓанец што навива за Вардар или за некој друг македонски клуб па тогаш и јас ќе почнам да навивам за звезда или за партизан.фала богу дека и јас сакам звезда да ги помине кипраниве ама да се правам поголем звездаш од самите делии или партизановец од самите гробари или глобално кажано поголем србин од самите срби (а тоа ни е сериозен прблем на нас Македонците) немам намера! Дечки навивајте си за нашите Вардар Пелистер Победа Работнички Македонија ЃП Тетекс Беласица Тиквеш и др оти какви такви сепак се наши,ако продолжите вака озбилно ќе ме натерате да се зачленам во БББ - Загреб.