Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобро е да ја одстранат 5ката од понатамошна употреба

Не можат да ја тргнат, бидејќи во Ла Лига е ограничен бројот на дресот до 25-ка.

Лани Тељо носеше 37.. Од оваа сезона ова?

Носеше бидејќи беше дел од Барса Б т.е важеше за младинец. Оваа сезона беше промовиран во првиот тим, па затоа носи 20-ка.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Пеп го сака Монтоја, сека као кукате мора да си оди, памтете го постов за 2 години ќе се жалите као си ги пуштаме децата од школата во директни ривали за ЛШ... и ќе му давате никови во стилот Модерниот Чави(Тиаго) или новиот Алвеш(Монтоја)

Не си го ценевте Тиаго сека го сакате назад... истото се дешава и со Монтоја а наскоро како што изгледа и Бартра

Би сакал барем одреден период, да биде повлечен од употреба дресот со број 5. Заслужува почит капитенот, а и не секој заслужува да го носи тој дрес.
Би сакал раководството да побара и мислење од Пујол, во врска со неговиот наследник.

1920607_742367229121481_1650764911_n.jpg

Што е со Меси, се врти слика на нет како повраќа. Каде игра Аргентина, не сум во тек?

Што е со Меси, се врти слика на нет како повраќа. Каде игра Аргентина, не сум во тек?
Тоа беше на почетокот на натпреварот. Играа од 21 часот, гостуваа кај Романија. Ништо страшно, го одигра целиот натпревар. :)

Тоа беше на почетокот на натпреварот. Играа од 21 часот, гостуваа кај Романија. Ништо страшно, го одигра целиот натпревар. :)
Ааа така ли. Мислев да не игра Аргентина пак на некоја висока надморска висина како лани кога пола тим се тетеравеше по терен. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom