HTC One

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Imam iphone 3g otklucen od apple i simnav whitedoor firmware i go instalirav i koga go pustiv nejke ni edna kartica da mi primi vika deka ne mi e unlocked kje moze da mi kaze nekoj kako da se popravi ovoj problem odnapred blagodaram

Каде можам да го најдам HTC One, но само телефонот, без било каква претплата?
Побарав во T-Mobile и во Neptun, но го немаа.
--- надополнето: 17 декември 2013 во 18:02 ---

--- надополнето: 17 декември 2013 во 18:02 ---

ledikom

:facepalm:
Како бе сакате да давате по 20000+ за телефон, а ве мрзи/штедите да отидете до Скопје каде нема шо нема...

Иначе Мобеликс, батали Ледиком

Како бе сакате да давате по 20000+ за телефон, а ве мрзи/штедите да отидете до Скопје каде нема шо нема...

можда не е до мрза туку до работни обврски ...
--- надополнето: 25 декември 2013 во 14:47 ---

можда не е до мрза туку до работни обврски ...

Сонувај дека ХТЦ ќе трае 24 часа.Макс 8-10.

јас моментално користам HTC ONE X и обично го исклучувам сабајле кај 9 саат од полнач па кога го користам за фб (зборам за 8 саати минимум на фб уклучен) на WIFI или 2G конекција ми издржува до 23 вечер со околу 20%+/- батерија без проблем. Али ако играм, е тогаш го полнам по втор пат околу 16-17 саат, зависи :)[DOUBLEPOST=1392681600][/DOUBLEPOST]
Не разбра што пишав.Никој не рече дека се лоши туку ако се расипе ке си имаш проблем со поправка или замена :)
Зависи како ќе му се погоди среќата. До сега од мобеликс јас лично имам купено преку 10 телефони било за мене било за другари и до сега никој не се пожали. Само со еден имав проблем ама не ми е нокој крив што го паднав во вода :(. Еве сега размислувам деновиве да го нарачам ONE-от :rolleyes:[DOUBLEPOST=1392682500][/DOUBLEPOST]
Фала, али заборавив да напоменам во Битола...

aко сеуште бараш јас ти предлагам да си го нарачаш од мобеликс, го праќаат по GLS и отприлика за 24h го имаш кај тебе. ке те кошта усте некои 120-130 денари максимум. Во Битола сигурно е 100 евра (може и повеќе) поскап за разлика од мобеликс.

Последно уредено:
Телефонот има најубав изглед до сега што излегол на пазар, а и е ултра лесен. Го има братучед мој. Најинтересна иновација ми е тоа што на десктоп постојано има рефреш на вести од светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom