Точно така,сите ги понижуваат дека лошо играа а не е точно,секој натпревар добро игравме,ипокрај тоа со која тежина играа,претходно во каква ситуација бевме,ниска самодоберба,разединетост,газење од страна и од публика и негрижа од претходната управа на ХаџиРистевски,калакурница,си отиде,дојде нова управа,конечно луѓе кои сфаќаат во кои гомна е фудбалот и почнаа на враќање на фудбалот и реформи, за една и пол година направи ја доста работи кои досега ме се направи ја,законска трансформација,даночни олеснувања,решавање со навивачките групи,формат на лигата,детска лига,надополнувања на дупките со младинските репрезентации,селекција низ цела македонија,архива на психолошки и физички предиспозии на децата,кои има таленти,шо како,бркање на таленти надвор,контакти за постојано со нашите од цел свет во еден вид фејсбук организација,решавање и потик за терените,школски лиги,хаосот со приватните фудбалски школи е решен и они се сега под федерација,нема поделба веќе, и доста друго инфо,сето тоа за една и пол година,џабе чка Доне рече да му се остаи простор а ме одма никој не знае,го таргетираат и етикети,затоа и кавгата меѓу Панчев и Дончо една од причините беше ....лично и јас не сакам обвинувања без да се знае реалноста,застанувам зад Ффм и ги бранаѓ,кога конечно баравме да некој се среди состојбата се појави ја и направи ја,наша должност е да ги подржиме а не вртиме грб ....