Eден на еден со Жарко Димитриоски

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Го обожавам Драган Бјелогрлиќ! Прекрасно створење и величина од актер.
Кај Жаре генерално ми пречи што се обидува да им ги завршува речениците и некад има многу лоши “потпрашања“.
Али со оглед на понудата на емисии, добар си е.

Највише ми се допадна клипчето за жарко коцкица. Ладен бурек, уште се смеам:pos:

Го обожавам Драган Бјелогрлиќ! Прекрасно створење и величина од актер.
Кај Жаре генерално ми пречи што се обидува да им ги завршува речениците и некад има многу лоши “потпрашања“.
Али со оглед на понудата на емисии, добар си е.
Па за разлика од Тони кој им се убацува у сред реченица и почнува да кажува несмешни вицови 10 минути, и гостинот останува онака со подотворена уста, укочен... Жаре е добар, онака баш кул човек... Мене ми е смешен, сеа тоа е ствар на вкус логично.

Иначе Бјела е легенда. (y)

На која ТВ го даваа, да проверам ал имат реприза ?
Фала.
Мислам дека на алфа се емитува емисијава на Жаре, провери на max tv ако имаш. Ма да јас си ги гледам на јутјуб ги има прикачено сите епизоди до сега на каналот Еден на Еден, сигурно деновиве ќе ја прикачи и денешнава со Драган Бјелогрлиќ.

Бтв гледајте ја онаа каде што му е гостин Раде Шербеџија :cuc:

@M-1
на http://youtube.com/edennaedentv ги објавуваат целите епизоди неколку саата по премиерата на ТВ
еве ја последната

на http://youtube.com/edennaeden објавуваат рандом видеа (исечоци) од епизодите, промоа, Жаре таму ги качуваше неговите Обраќања итн...

Не мора да следиш други работи како фб страницата и нивната официјална страна

Oва што му е пародија на Вучиќ Среќни коцки му е ептен добро .

Цар е Жарко коцкица :D

Добро го извеле ова :D

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
кој Медо, ѓомити програмерот гол газ шо сликаше за календарон?
:D Да, дел е од емисијата, заедно со поштарот и уште некој. Хумор умор.

Инаку сега ја гледам цела емисија со Кајмакоски и човекот зборува одлично. Не знам од каде хејтот кон него, има огромен квалитет и делува скромен.

:D Да, дел е од емисијата, заедно со поштарот и уште некој. Хумор умор.

Инаку сега ја гледам цела емисија со Кајмакоски и човекот зборува одлично. Не знам од каде хејтот кон него, има огромен квалитет и делува скромен.
Јасно ми е, на него а и на 90 посто од тоа дувло таму да ги викнеш и на некоја хот гејс тв ќе се појават само за да се експонираат во јавност. Не знам како Жарко го зел воопшто. Иначе да супер си е и емисијата а и Кајмакоски, не знам што такво јадат трици само за него ама македонската е тоа, мора да проработи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom