Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
Според стилот како е напишано писмото логично е да размислува во таа насока. Ти Кадаиф велиш неверуваш дека во угостителство рекетот е секојдневие? Вака сигурно ти личи на амерички филм нели?
Да му мавале таков рекет како што вели, сигурно ни на крај памет нема да му дојде да бери ум за цацко и остала багра.

Дека е преувеичена прказната е преувеличена тоа е факт, а сеа ако има рекет, тој сигурно не е така како што се опишува и да биде причина за да банкротираш, па не сме ние камбоџа бре луѓе!

Последно уредено:
Да му мавале таков рекет како што вели, сигурно ни на крај памет нема да му дојде да бери ум за цацко и остала багра.

Треба некогаш да отвориш нешто свое во Македонија и тек тогаш Цацко ќе го видиш. Дотогаш лај си вака.

Треба некогаш да отвориш нешто свое во Македонија и тек тогаш Цацко ќе го видиш. Дотогаш лај си вака.
Цел угостителски бизнис во Макеоднија пропадна од тие рекети, ене гледам ти коа ќе си дојдеш во МК нема каде кафе да се напиеш, па седиш дома и вариш турско, да така е.

A pa tek da treba vo EU neso da otvoris tek togas cacko ke go vidis.[DOUBLEPOST=1393742983][/DOUBLEPOST]
Цел угостителски бизнис во Макеоднија пропадна од тие рекети, ене гледам ти коа ќе си дојдеш во МК нема каде кафе да се напиеш, па седиш дома и вариш турско, да така е.
Retko nekoj kafik ili kafana da propadne. I da propadne sigurno ne od reket. Moj dobar prijatel raboti kafana, prosliot gazda propadna oti ne znae i ne mu se raboti, eve na prijatelov odlicno mu odi. Dobro meni i kvalitetno meso,dobri ceni, dobra dnevna ponuda, ne izigrava gazda i on samiot nonstop e tamu, blizok odnos so musteriite i eve ti dobri rezultati. Nitu nekakov reket spomnal, nitu gladni policajci i so znam uste so ne.
Ova pisanovo gore pismo ili so e na kilometar smrdi na SDSM.

Последно уредено:

Ах бе Кадаиф бе, дај малку во твојот свет да поживеам :)

Последно уредено:
Не можеш чедо, коа ќе се абмелднеш од Харц 4 може и ќе поживееш :)

Абе Кадаиф бе, до вчера вода немаше во очи да си фрлиш, на курс те вратија, три месеци од болницата ѕидовите ги гледаше, ти за Харц 4 ќе кажуваш :pos:

Абе Кадаиф бе, до вчера вода немаше во очи да си фрлиш, на курс те вратија, три месеци од болницата ѕидовите ги гледаше, ти за Харц 4 ќе кажуваш :pos:
Грешка си, тебе од увек сум можел да те купам со се партали ;) и ниту ме вратиле на курс и не сум гледал ѕидови од болница, него веќе одамна имам договор на неопределено време :icon_mrgr:

Грешка си, тебе од увек сум можел да те купам со се партали ;) и ниту ме вратиле на курс и не сум гледал ѕидови од болница, него веќе одамна имам договор на неопределено време :icon_mrgr:
Одам на курс за C1, ама денес не ми беше нешто добро па го пропуштив, фала иначе :) од 1 Ноември треба да почнам со работа, имам достта време :), работиш нешто у меѓувреме?
Не, ме издржава државата со социјално :D

Абе Кадаиф бе, те унаказија во Бугарија цел живот, прав бугар си станат, комотно трн дупка да си играм со тебе.
Вчера научи Германски, кога ќе се абмелднеш од Харц 4:pos:(кога ќе се одјавиш од социјалното).

Абе Кадаиф бе, те унаказија во Бугарија цел живот, прав бугар си станат, комотно трн дупка да си играм со тебе.
Вчера научи Германски, кога ќе се абмелднеш од Харц 4:pos:(кога ќе се одјавиш од социјалното).
Ти си во Германија со бугарски пасош пошо без работа не можеш да извадиш виза, друга варијанта е да си мажена за некој старец на кој му е потребна смена на пелени:pos:

Ти си во Германија со бугарски пасош пошо без работа не можеш да извадиш виза, друга варијанта е да си мажена за некој старец на кој му е потребна смена на пелени:pos:

И трета варијанта бугарче курва да сум.

Јако враќаш нема шо :ROFLMAO:

еве што пишуваат бугарските медиуми
не е лошо да читнете , но зошто само романците и бугарите се третирани лошо ????
нели се и тие ЕУ
http://www.segabg.com/article.php?id=677009

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom