П
Пепси_
Гостин
plaza de toros i predupredi ja da ne poracuva mn vino ako planiras ti da plakas a sekako ke platisAbe kaj da ja odnesam ko za prv dejt u skopjevo? Dajte mestenca nekoi
plaza de toros i predupredi ja da ne poracuva mn vino ako planiras ti da plakas a sekako ke platisAbe kaj da ja odnesam ko za prv dejt u skopjevo? Dajte mestenca nekoi
Pepsi ne bidi klosar, sto saka ke si poracuva, a ti ako si klosar da, ke i kazuvas sto da poraca. Baska, vino ako poraca, ti ide u prilog, glup. A i ima posebma tema vakva za prv date. Ja da bev masko, ke ja nosev u Veneto, Pelister, Tivoli, Trend..negde kaj sto mozes i na kafe da sednes, a moze i da jadete ako vi tekne.plaza de toros i predupredi ja da ne poracuva mn vino ako planiras ti da plakas a sekako ke platis
Сумњиво место е тоа. Стековите им се просечни, а вината скапи. Ентериерот има површен стил, да не речам патетичен.plaza de toros i predupredi ja da ne poracuva mn vino ako planiras ti da plakas a sekako ke platis
obavezno gi predupreduvam so da poracatPepsi ne bidi klosar, sto saka ke si poracuva, a ti ako si klosar da, ke i kazuvas sto da poraca. Baska, vino ako poraca, ti ide u prilog, glup. A i ima posebma tema vakva za prv date. Ja da bev masko, ke ja nosev u Veneto, Pelister, Tivoli, Trend..negde kaj sto mozes i na kafe da sednes, a moze i da jadete ako vi tekne.
@mcluckie Ide spie kaj nea? Taa ima roditeli ili...? Sto znam...moze da prespiva onaka incidentno, sedele kaj nea i go mrzelo da si ide doma pa "aj ke spijam na kauc"...mozda od selo nekoe e devojkava pa u stan e so cimerki :-D
Da mu sedi u skut? Definitvno nesto i fali na devojkava... :-D
Deckovo, nego mu ide u prilog, flaer ispagja deka e :-D
Pa deka mi rekoa klosar deka si bil, pa citam i vikam "Valjda ne do tolku" i morav da ti potenciram haha, ama uf, dobro e, ne si bil do tolku... :-Dobavezno gi predupreduvam so da poracat
Не. И јас сум од оние што не веруваат во машко-женски пријателства.Дали би биле во врска со машко кое има најдобра другарка и иде спие кај неа, ја вика кај него, зборуваат нонстоп на фб, на мобилен, слободни се онака му седи во скут и така натаму? Дали вие би можеле да поминете преку тоа и да бидете во нормална врска со него и да му верувате дека нема никогаш да направи нешто со некоја другарка?
Не ми треба никаков совет, бидејќи не сум во таква ситуација. Туку сакам само да слушнам ваше мислење за да видам дали добро размислувам за тоа или сум премногу љубоморна...
mora da se istakne toa uste na pocetokot da se stave do znaenje utre koj ke mie sadevi !Pa deka mi rekoa klosar deka si bil, pa citam i vikam "Valjda ne do tolku" i morav da ti potenciram haha, ama uf, dobro e, ne si bil do tolku... :-D
Каква е таа другарка која му седи во скут, спиат еден кај друг и зборуваат постојано на фб? Мене тоа не ми наликува на другарка туку на ебачица.Дали би биле во врска со машко кое има најдобра другарка и иде спие кај неа, ја вика кај него, зборуваат нонстоп на фб, на мобилен, слободни се онака му седи во скут и така натаму? Дали вие би можеле да поминете преку тоа и да бидете во нормална врска со него и да му верувате дека нема никогаш да направи нешто со некоја другарка?
Не ми треба никаков совет, бидејќи не сум во таква ситуација. Туку сакам само да слушнам ваше мислење за да видам дали добро размислувам за тоа или сум премногу љубоморна...
Da, so tebe posto si ZENA :-DЈас незнам шо е толку чудно да имаш другарка, да ти седи у скут, спиење и постојана комункација.
Тврдам дека постои.
huhehuehuehue tineDa, so tebe posto si ZENA :-D
So nekoj sto e maz, ne postoi :-D
You wouldn't understand :-DDD
Ех и ти сеа, ја претераmislam deka ima granica od zivotno i covek, ako devojka mi sedne vo skut ne sakam odma da ja ebam, ne ako mi e drugarka i sum se druzel od mal ili sum ucel so nea so godini, kolku i jaki neznam cicki da ima, ima devojki koi gi gledam kako drugarki a i obostrano.
Мене па нешо друго ме интересира...Не. И јас сум од оние што не веруваат во машко-женски пријателства.
Седење у скут? Тоа е дури невкусно.
Ако неговата другарка си фати дечко,пак ќе му седи у скут на другарот? Мај ес!