Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
plaza de toros i predupredi ja da ne poracuva mn vino ako planiras ti da plakas a sekako ke platis
Pepsi ne bidi klosar, sto saka ke si poracuva, a ti ako si klosar da, ke i kazuvas sto da poraca. Baska, vino ako poraca, ti ide u prilog, glup. A i ima posebma tema vakva za prv date. Ja da bev masko, ke ja nosev u Veneto, Pelister, Tivoli, Trend..negde kaj sto mozes i na kafe da sednes, a moze i da jadete ako vi tekne.

@mcluckie Ide spie kaj nea? Taa ima roditeli ili...? Sto znam...moze da prespiva onaka incidentno, sedele kaj nea i go mrzelo da si ide doma pa "aj ke spijam na kauc"...mozda od selo nekoe e devojkava pa u stan e so cimerki :-D
Da mu sedi u skut? Definitvno nesto i fali na devojkava... :-D
Deckovo, nego mu ide u prilog, flaer ispagja deka e :-D

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431
plaza de toros i predupredi ja da ne poracuva mn vino ako planiras ti da plakas a sekako ke platis
Сумњиво место е тоа. Стековите им се просечни, а вината скапи. Ентериерот има површен стил, да не речам патетичен.
Не вреди таму за тие пари.
(всушност, вината секаде се скапи, освен ако не мислиш да пиеш некој оцет како Александрија)

П

Пепси_

Гостин
Pepsi ne bidi klosar, sto saka ke si poracuva, a ti ako si klosar da, ke i kazuvas sto da poraca. Baska, vino ako poraca, ti ide u prilog, glup. A i ima posebma tema vakva za prv date. Ja da bev masko, ke ja nosev u Veneto, Pelister, Tivoli, Trend..negde kaj sto mozes i na kafe da sednes, a moze i da jadete ako vi tekne.

@mcluckie Ide spie kaj nea? Taa ima roditeli ili...? Sto znam...moze da prespiva onaka incidentno, sedele kaj nea i go mrzelo da si ide doma pa "aj ke spijam na kauc"...mozda od selo nekoe e devojkava pa u stan e so cimerki :-D
Da mu sedi u skut? Definitvno nesto i fali na devojkava... :-D
Deckovo, nego mu ide u prilog, flaer ispagja deka e :-D
:pos: obavezno gi predupreduvam so da poracat

S

StormRage

Гостин
Ај сеа со спиењето не туку залетувајте... Значи јас иам две другарки, со двете по недела дена сум спиел во исти кревет па ништо не се десило де. Али па не ми седат во скут, или не се толку flirty со мене. Оваа нешо претерала :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Дали би биле во врска со машко кое има најдобра другарка и иде спие кај неа, ја вика кај него, зборуваат нонстоп на фб, на мобилен, слободни се онака му седи во скут и така натаму? Дали вие би можеле да поминете преку тоа и да бидете во нормална врска со него и да му верувате дека нема никогаш да направи нешто со некоја другарка?
Не ми треба никаков совет, бидејќи не сум во таква ситуација. Туку сакам само да слушнам ваше мислење за да видам дали добро размислувам за тоа или сум премногу љубоморна...:facepalm:
Не. И јас сум од оние што не веруваат во машко-женски пријателства.
Седење у скут? Тоа е дури невкусно.
Ако неговата другарка си фати дечко,пак ќе му седи у скут на другарот? Мај ес!

Последно уредено:
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Дали би биле во врска со машко кое има најдобра другарка и иде спие кај неа, ја вика кај него, зборуваат нонстоп на фб, на мобилен, слободни се онака му седи во скут и така натаму? Дали вие би можеле да поминете преку тоа и да бидете во нормална врска со него и да му верувате дека нема никогаш да направи нешто со некоја другарка?
Не ми треба никаков совет, бидејќи не сум во таква ситуација. Туку сакам само да слушнам ваше мислење за да видам дали добро размислувам за тоа или сум премногу љубоморна...:facepalm:
Каква е таа другарка која му седи во скут, спиат еден кај друг и зборуваат постојано на фб? Мене тоа не ми наликува на другарка туку на ебачица.
Извини ако те разочарам ама овде не ми мириса на ништо добро. Можеш на крај да останеш разочарана.
А и нешто ке ти кажам.. Додека еднаш разговарав со мојот партнер тој ми кажа дека ретко, многу ретко постои машко женско пријателство...Постои освен ако едниот или двајцата е во врска, според други ако другарката/другарот е ептен грд/а или ако е наклонет кон ист пол..Во повеке од случаевите барем едниот посакува нешто повеке од пријателство...Јас така ја започнав врската, од пријателство кога типот ми призна дека му се допагам цела година... Така да размисли си ти :icon_lol: Некако сомнително ми изгледа ова.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Јас незнам шо е толку чудно да имаш другарка, да ти седи у скут, спиење и постојана комункација.
Тврдам дека постои.

Член од
25 февруари 2014
Мислења
41
Поени од реакции
32
Епа мило ми е стварно што не сум единствена со такво мислење. И јас не верувам во машко-женско пријателство ако машкото не е педер хаха
Иначе ви кажав дека не сум во таква ситуација, али никогаш не би била со таков дечко освен ако дечкото се дружи нормално со таа другарка.. кога кажувам нормално мислам без спиење кај неа/него, без седење во скут и така натаму :)
Ве прашав ова затоа што љубоморна, порано бев многу многу, али сеа се смирив и можам да ја контролирам :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Јас незнам шо е толку чудно да имаш другарка, да ти седи у скут, спиење и постојана комункација.
Тврдам дека постои.
Da, so tebe posto si ZENA :-D
So nekoj sto e maz, ne postoi :-D
You wouldn't understand :-DDD

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Da, so tebe posto si ZENA :-D
So nekoj sto e maz, ne postoi :-D
You wouldn't understand :-DDD
huhehuehuehue tine

mislam deka ima granica od zivotno i covek, ako devojka mi sedne vo skut ne sakam odma da ja ebam, ne ako mi e drugarka i sum se druzel od mal ili sum ucel so nea so godini, kolku i jaki neznam cicki da ima, ima devojki koi gi gledam kako drugarki a i obostrano.

ne bidi prosta.. me imaat padeno od cas deka devojkata koja trebalo da i bide sram mi sedela u skut.. -.-

ali razbiram nekoj sto ne doprel devojka, ako drugarka mu sedne u skut.. razbirlivo da se zalubi. :)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
mislam deka ima granica od zivotno i covek, ako devojka mi sedne vo skut ne sakam odma da ja ebam, ne ako mi e drugarka i sum se druzel od mal ili sum ucel so nea so godini, kolku i jaki neznam cicki da ima, ima devojki koi gi gledam kako drugarki a i obostrano.
Ех и ти сеа, ја претера

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Не. И јас сум од оние што не веруваат во машко-женски пријателства.
Седење у скут? Тоа е дури невкусно.
Ако неговата другарка си фати дечко,пак ќе му седи у скут на другарот? Мај ес!
Мене па нешо друго ме интересира...
Дали неговите другари му седнуваат у скут... чисто на пријателска база пошо нели. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom