Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
И Maisto и Burago со по 1-2 нови 1/18 модели,другите се продават по 10-12 години и само амбалажата им се менува.
Кај 1/24 и 1/32 има повеќе нови модели.
По квалитетот и изработката во однос на цената која е прилично висока очигледно дека се ориентираат да продаваат играчки за деца не модели за колекционери.:mad:

И Maisto и Burago со по 1-2 нови 1/18 модели,другите се продават по 10-12 години и само амбалажата им се менува.
Кај 1/24 и 1/32 има повеќе нови модели.
По квалитетот и изработката во однос на цената која е прилично висока очигледно дека се ориентираат да продаваат играчки за деца не модели за колекционери.:mad:
Да и јас мислам така, ем стари модели, ем квалитетот катастрофа. Ама пак новото 1/18 Ламборџини Хуракан од Бураго мора да признаеш дека топ изгледа.

1654422_10203133283921430_946539799_n.jpg

Добро е ама споредено со 1:1 моделот како по обичај има мали недостатоци
Прегледај го приврзокот 85354Прегледај го приврзокот 85357
Не зезај сега, сепак се работи за Бураго и е голем напредок за нив. Вакво моделче, како на сликата (зеленото) немале. Ако е така и Аутоарт, Кјошо, Миничемпс имаат промашувано модели. Читај по странскиве форуми, ќе видиш. :)

Исто така и овој модел на Bburago 1/18 Renault Megane Sport 225 е одлично направен и има активна суспензија (федери), исто како на Maisto моделите. Го имам во истава боја како на сликата.

131676.jpg

Исто така и овој модел на Bburago 1/18 Renault Megane Sport 225 е одлично направен и има активна суспензија (федери), исто како на Maisto моделите. Го имам во истава боја како на сликата.

131676.jpg
Овој на сликата има прозори на вратите ама другите немаат.И бравите на вратите не се излиени,допоплнително се монтирани.

Овој на сликата има прозори на вратите ама другите немаат.И бравите на вратите не се излиени,допоплнително се монтирани.
Еве го мојот со прозори и суспензија, благодарение на Дени и уште еден колега кој не е член тука. :)

Еве го мојот со прозори и суспензија, благодарение на Дени и уште еден колега кој не е член тука. :)

Мојот е син и нема прозори
41JRxNS8-OL._SX425_.jpg

131676.jpg
Megane-от е многу добро направен и е еден од најдобрите модели на Burago.[DOUBLEPOST=1393667937][/DOUBLEPOST]
dali ima nekoj nesto da saka da prodade? neka mi pise :)
Што те интересира?
Имам 18-ки:
Mercedes 200 Universal, Norev 1:18
VW Karmann, Yat Ming 1:18
Peugeot 203, Solido 1:18
VW Karmann, Solido 1:18

и 43-ки:
Peugeot 308, Norev 1:43
Renault 10 taxi (novinski) 1:43
Mercedes CLK Cabrio, Schuco 1:43

Chevrolet Spark, Norscot 1:24

Последно уредено:
Се продава ли некаде Mitsubishi Lancer? :)

Преферирам 1:43, но може и 1:32. Се поголемо од тоа мислам дека би било прескапо. Нема во Крш или во Веро воопшто Мицубишија, не знам дали прават/увезуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom