- Член од
- 15 март 2013
- Мислења
- 955
- Поени од реакции
- 620
Леле ова враќаат многу упм.Еве добар бизнис сега Завршувам работа на луѓе кои бројчињата им се вратени на дополнителна проверка.10000 луѓе х 10 евра од човек. мммммм
Нема врска, баш ако има протести ќе има и поголема медиумска покриеност при што и поголем притисок врз надлежните да се реши процесот ферски.на 27ми ќе има протести пред министерство,баш ради тоа што е укочен процесот
Б'лгарската екзархија е в'рховна национална организација на Б'лгарската православна ц'рква. Учредена е с'с султанскиферман от 28 февруари1870 г. и прос'штествувала до 1953 г.Бројчето ми излезе пред околу 20 дена и е на дополнителна проверка.Најдов венчаница,дипломи за завршено образование од мои прабаба и прадедо и еден документ дури од 1848г. на кои пишува Блгарска Егзархија.
Дали некој знае дали би го добил указот и кога.
И како да го разбериме ова како олеснително или?За 946 лица С'вет'т по гражданство при Министерство на правос'дието е дал положително становиште за издаване на указ за получаване на б'лгарско гражданство. Данните са за периода 1 јануари 2014 г. – 21 февруари 2014 г.
Дирекција „Б'лгарско гражданство” ште прод'лжи да изп'лнјава стриктно зад'лженијата си, с'гласно законодателната уредба на Република Б'лгарија.
https://mjs.bg/117/97/
Татко ми на таа основа доби,то ест из без тоа ќе му дадеа ама ја понесе книшката онака.со бугарска воена книшка од дедо има некој земено пасош???
Татко ми на таа основа доби,то ест из без тоа ќе му дадеа ама ја понесе книшката онака.
сакам да те прашам книжката од дедо ти е југословенска книжка или е на бугарски напишана пошто има повеќе видови или нема врска битно е да е напишано дека бил во бугарска војска?
Бугарска книшка оригинал,дедо ми има служено за време на втора светска војна во Сливница,градче во близина на Софија.сакам да те прашам книжката од дедо ти е југословенска книжка или е на бугарски напишана пошто има повеќе видови или нема врска битно е да е напишано дека бил во бугарска војска?